Hoteller i Nordhausen, Tyskland

Nordhausen er placeret på Harzen «sydlige udkant.Nordhausen er beliggende i den centraleuropæiske nation i Tyskland. Byen er en del af Thüringen staten, i landets centrale region. Nordhausen var tidligere kendt for sin tobaksdyrkning, og er nu revered for Nordhauser Doppelkorn, som er et gennemsigtigt spiritus. Et par bemærkelsesværdige steder i byen bl.a. en romansk kirke kaldet Frauenberger Kirche, og resterne af St. Peter's Tower, der gennemgik en ødelæggelse i 1945. For besøgende til den tyske by, er der flere hoteller til at overveje. Hotel AvenaThe Hotel Avena er et raffineret Nordhausen indkvartering, ligger tæt på Mittelbau-Dora, der tjente som en koncentrationslejr under årene med Nazi-Tyskland. Hotel Avena er beliggende i centrum af byen, der er egnet til gruppen, virksomheder og turister til området. Hotellet ligger få minutter væk fra populære spisesteder såsom Pizzeria Rustica, Pizza Inn og traditionel middag på Restaurant Rosengarten. De 35 individuelt indrettede og moderne værelser (single og double) alle har eget bad og komme med satellit-tv og vækkeure. Hotellet er også hjemsted for en fuldt licenseret bar, som tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer og Nordhausen specialiteter.







Hotel Avena



Halle Straße 13



99734 Nordhausen 99734



Nordhausen, Tyskland



011-44-36 31-60 20 60



Avena-hotel.de Hotel HandelshofThe Hotel Handelshof er en fredelig indkvartering, der har en bekvem beliggenhed i nærheden af ??mange former for transport, herunder jernbanen og bus. Hotel Handelshof giver gæsterne hurtig adgang til museer, kirker, teatre og byens centrum. Nogle nærliggende spisemuligheder omfatter regionale pris på Felix café, bar og Pizza Inn. Stemningen i de boliger er lyse og afslappede. De fleste af værelserne tillade rygning, men en ikke-ryger etage er også tilgængelig. Den in-room faciliteter inkluderer slag tørretumblere, fjernsyn, radioer og internetadgang. Alle værelser har eget bad. Efter anmodning kan køleskabe til rådighed. Nogle andre funktioner i Nordhausen hotellet inkluderer gratis parkeringsplads, Gæst lounge, bar med spiritusbevilling strygefaciliteter og gæst vaskeri.







Hotel Handelshof



Bahnhofstraße 13



99734 Nordhausen, Tyskland



011-49 3631 625 udvidelse 0



hotel-Handelshof-ndh.de Pension Rudigsdorfer SchweizThe Pension Rudigsdorfer Schweiz er en rustik Nordhausen hotel, har vibe en hyggelig familiens bopæl. Pension Rudigsdorfer Schweiz er knap to og en halv miles væk fra byens centrum, midt i en rolig landskab i udkanten. Pensionatet Hotellet er en kort drev til restauranter som Pizzeria Rustica, Pizza Inn og Restaurant Rosengarten. Ejendommen er omgivet af en have med kalk, avnbøg og gran træer. Enkelt, twin og dobbelt værelserne er til rådighed, som er rummelig lejlighed enheder. Mange af værelserne er udstyret med altaner. Kæledyr er tilladelse til at bo på hotellet for en natlig gebyr. On-site, fuld service restaurant bruger skotske Highland oksekød i sin måltid forberedelser. Andre fordele omfatter feriepakker, terrasse-og eventfaciliteter (for et maksimalt 100 individer).







Pension Rudigsdorfer Schweiz



Winkelberg 13



99734 Nordhausen, Tyskland



011-49-3631/478381



Forst-ruedigsdorf.de

0 comments: