Teen Ture til Spanien

En række rejseselskaber tilbyder rejser til Spanien for teenagere.Rejser til Spanien er en måde for teenagere til at lære eller genopfriske deres spanske, møde nye mennesker, fordybe sig i en ny kultur og besøge kulturelle og historiske væsentlige steder. En række rejseselskaber tilbyder rejser til Spanien for teenagere, hvoraf mange er planlagt i løbet af sommeren. Forskellige selskaber funktion udendørs udflugter, sprogundervisning, udflugter og aktiviteter såsom sejlads, snorkling, vandring og cykling. Zador SpainZadorSpain, der opererer ud af Alicante, har to-, tre-, fire-og op til otte ugers sommer rejser til Spanien for teenagere alderen 14 til 17 år. Deres junior immersion program tilbydes i juli og august i Alicante. Turen er rettet mod teenagere, der ønsker at fordybe sig i det spanske sprog og møde andre ligesindede teenagere. ZadorSpain har også flere lejre, at teenagere kan deltage i, mens i Spanien, såsom deres tennis lejr, sejlsport lejr og windsurfing lejr, deres vandsport lejr og golf lejr og basketball lejr. Ture inkluderer overnatning, tre måltider, lejr aktiviteter, udflugt udgifter og spanskundervisning.







ZadorSpain



Avenida Constitución 14



03002 Alicante, Spanien



011-34-965-142371



zadorspaindotcom rejser for TeensTravel For Teens, en eksklusiv teen rejsebureau hovedsæde i Wayne, Pennsylvania, har en 13-dagstur til Barcelona og Mallorca. Rejser for Teens ture har til formål at integrere indlæringen med sjove og deres rejse til Spanien er ingen undtagelse. Blandt aktiviteterne kan nævnes klasseundervisning og praktisk anvendelse i virkelige situationer, såsom museumsbesøg, markedspladser og uberørte strande, cykelture og madlavning klasser. Højdepunkter ved besøg i Nou Camp, Gaudi's Park Guell, Sagrada Familia, katamaran forlystelser og snorkle i Middelhavet. Ture til Spanien omfatte overnatningssteder, måltider, undervisning og flybillet.







Rejser for Teens



900 West Valley Rd Suite 300



Wayne, PA 19087



800-457-4534



travelforteensdotcom Rein Teen ToursRein Teen Tours, der ligger i Wayne, New Jersey har en 32-dage teen tur til Europa, syv dage, der er tilbragt i Spanien. Mens der i Spanien, kan du besøge teenagere La Sagrada Familia, Antoni Gaudis af Parc Güell og Figueras 'Salvador Dali Museum. De kan handle på La Rambla, hyppige de mange cafeer i Barcelona, ​​ride rutsjebaner ved Port Aventura (den største forlystelsespark i Spanien), der ligger i Catalonien, ophold i en badeby på den spanske riviera, og besøge Palacio real, Prado Museum og Puerto del Sol i Madrid. Teenage rejse til Europa omfatter indkvartering, forlystelser og sport gebyrer, morgenmad og middage.







Rein Teen Tours



30 Galesi Dr.



Wayne, NJ 07470



800-831-1313

0 comments: