Sightseeing Tours i Budapest

Hængebroen er et af Budapests mest berømte landmarksKnown for sine kurbade, køkken og arkitektur, Budapest er en af ​​Østeuropas mest populære byer at besøge. Mens Budapest har mange turistattraktioner, det er en stor by, og kan være svært at navigere efter dig selv, hvis du ikke taler ungarsk. Heldigvis, Budapest tilbyder flere forskellige sightseeing ture, der er sikker på at passe nogens livsstil eller budget. By FootIf du er aktiv og nyder at se monumenter op tæt og personligt, kan du tage en af ​​Budapests vandreture. Selvom vandreture måske ikke ideelt, hvis du har en begrænset tid i byen, de er perfekt, hvis du ønsker at få at vide, Budapest på et dybere niveau. Ved at gå på gaden ved siden af ​​lokale, vil du komme til at se den virkelige Budapest og ikke kun dens mest berømte vartegn. Der er flere gåture i Budapest, men måske den bedst kendte virksomheden Gratis Budapest Walking Tours, der - som navnet antyder - tilbyder deres vandreture gratis (bortset fra det, du vælger at tip dine vejledning). De giver en grundlæggende tour, der omfatter størstedelen af ​​de berømte vartegn og historien om den by, samt specialiserede ture såsom deres Free kommunistiske Fodreise og Gratis jødiske kvarter & bedste pubber Tour.







Gratis Budapest Walking Tours



+36-209-605-295



triptobudapest.hu By BikeBike ture er en glimrende måde at se Budapest, hvis du er op til den udfordring. Cykelture giver dig mulighed for at dække en stor del af byen i en kort periode, hvilket gør den ideel, hvis du kun har et par dage for at se byen. Gul Zebra Bike Tours, for eksempel, tager du til de fleste af Budapests vigtigste seværdigheder, herunder slottet District, Heroes 'Square, og Chain Bridge. De vil også give dig en omfattende historie af byen og relæ forskellene mellem Buda og Pest. Hvis du er træt af at gå ture, men stadig ønsker at se byen i sin sande tilstand derefter en cykeltur kan være en perfekt måde at opleve Budapest.







Yellow Zebra Bike Tours



Sütõ u. 2. V. District



+36-1-266-8777



yellowzebrabikesdotcom By BusIf du leder efter en mere afslappet og altomfattende måde at se Budapest, så du kan foretrække at tage en bus tur. Se byen med bus vil give dig mulighed for at se, hvad Budapest tilbyder samtidig have ly fra Budapest's ofte uforudsigeligt vejr. City Tour Budapest er en af ​​Budapests mest kendte bustur virksomheder og giver turisterne en hop-on/hop-off mulighed. Dette giver gæsten mulighed for at bruge ekstra tid på vartegn, de ønsker at udforske yderligere og samtidig springe dem uden interesse for dem. Derudover har mange bustur udbydere giver ture i andre sprog, så folk fra hele verden for at lære om Budapest i deres modersmål.







Bytur Budapest



Andrássy út 2



+36-1-374-70-70

0 comments: