Barer i Lagos, Portugal

Nyd en drink ved stranden i Lagos, PortugalLagos er en by med omkring 14.000 indbyggere i Algarve regionen i Portugal. Om dagen kan du lounge på stranden, kan du besøge det tidligere slavemarked kendt som Europas første bygning, tage en bådtur eller lære byens historie gennem sin mange statuer. Efter en hård dags sightseeing og strand kæmning, du ønsker at stoppe i en drink på en af ​​barerne i Lagos. Eddie's BarAlong Rua 25 Abril er flere valgmuligheder for mad, drikke og underholdning. En gåtur langs denne gade fører dig til den populære Eddie's Bar. Lonely Planet satser dette som et fantastisk sted at nyde en øl med en "" nede-på-jorden atmosfære. " Både lokale og turister nyder denne bar.







Eddie's Bar



Rua 25 de Abril 99



Lagos 8600, Portugal Red Eye BarRua Candido dos Reis er ikke så fyldt med barer Rua 25 Abril, men der er stadig masser af muligheder for de sene nattetimer sjov. Røde øjne Bar er stedet, hvor at gå til drinks fra 8:00 til 2:00 Her kan du drage fordel af to-til-én drink specials, spille pool og danse natten væk.







Red Eye Bar



63 Rua Candido dos Reis



Lagos 8600, Portugal



redeyebarlagosdotcom Whytes Bara slentre langs Rua do Ferrador bringer dig til Whyte's Bar, hvor stort alkoholforbrug er opmuntret med de ni dødssynder shot udfordring. Den øverste etage er til at drikke, mens den nederste etage er overladt til dans. Som sin hjemmeside siger, "", hvis du kan lide at feste, vil du elske vores bar. ""







Whyte's Bar



Rua do Ferrador



Lagos 8600 Portugal The Old TavernIf du vandrer ned Rua Lancartoe da Freitas og pludselig føles som det er tid til karaoke, så stop ved den gamle Tavern. Det er for nylig gennemgået en remodel og er et fantastisk sted at se sport, skyde pool og drikke. Happy time tilbud sidste fra 18:00 til 10:00







Den Gamle Tavern



Rua Lancartoe da Freitas



Lagos 8600, Portugal

0 comments: