Kinesiske restauranter i Barcelona

Kun få restauranter tilbyder kinesisk mad i Barcelona.Barcelona er en levende metropol - og hovedstaden i Catalonien - i Spanien. Området er aldrig mangler bar eller restaurant muligheder, men samtidig traditionelle spanske tapas er næsten på hvert gadehjørne, at finde en restaurant, der tilbyder kinesisk mad kan være langt mere vanskeligt. Alligevel der er et par virksomheder, der serverer kinesisk mad i Barcelona, ​​der tilbyder alt fra traditionelle retter til at innovere kinesisk tapas. La XinaLa Xina ligger på Barcelonas berømte Las Ramblas og tilbyder mange vegetariske wokretter og salater, samt dim sum, små kager af majs eller hvede fyldt med grøntsager, kød, fisk eller skaldyr. Den er udstyret med en on-view køkken, der giver gæsterne til at se retter bliver lavet, og et udvalg af cocktails, der serveres om aftenen.







La Xina



Pintor Fortuny 3



Raval



Barcelona, ​​08001



Spanien



011-34-93-342-9628



grupotragaluzdotcom / hvile-laxina.php Mosquito TapasMosquito Tapas tilbyder et udvalg af asiatisk tapas, herunder også kinesiske specialiteter såsom xiaolong bao (dumplings med fyld af svinekød, skaldyr eller grøntsager), sprøde kartofler chaat (krydret kartoffelbåde) og sprøde and. Mosquito har hvedeøl og ofte vært foredrag om øl-cessen. Nogle af øl på Mosquito are brygget udelukkende til restauranten.







Mosquito Tapas



Carders 46



Barcelona 08003



Spanien



011-34-93-268-7569



mosquitotapasdotcom Dong Lin RestaurantDong Lin Restaurant er enkel, men rummelig, med mulighed for at tage højde for store grupper. Selv om det ikke er placeret i de største turistområder, denne restaurant byder på traditionelle kinesiske mad til overkommelige priser. Dybstegte bananer med honning er specialitet i dessert menu.







Dong Lin Restaurant



Av Parallel 152



Barcelona 08004



Spanien



011-34-93-426-1104

0 comments: