Krydstogter til Europa fra USA

Et krydstogt fra en havn i USA til en anløbshavn i Europa kaldes en transatlantisk krydstogt. Disse lange krydstogter er ikke for alle, og du skal være behageligt på det åbne hav og nyder at tilbringe flere dage om bord på din krydstogtskib uden at kunne gå fra borde. Hvis du gerne cruising og tager sig ikke at være i midten af ​​havet, denne type krydstogt da noget for dig. Transatlantiske CruisesMany mennesker, der har sejlet på en transatlantisk krydstogt beskrive det som en rejse tilbage i tiden til en alder af elegante ocean grænseovergange. Da dette var den eneste måde at rejse fra Europa til Amerika i mange år, overdådige krydstogtskibe tilbudt velhavende en luksuriøs måde at rejse på med manér. I dag Queen Mary 2 er den eneste krydstogt linje, tilbyder regelmæssigt transatlantiske krydstogter, selv om andre krydstogtskibe - Carnival, Disney, Holland America, norsk, Prinsesse og Royal Caribbean - tilbyde dem en gang imellem også. Et transatlantisk krydstogt varer typisk overalt fra seks nætter til tre uger.







Udforsk en transatlantisk rejse på Queen Mary 2



1-800-728-6273



Repositionering CruisesRepositioning krydstogter tilbydes i løbet af efteråret og foråret. Fordi ikke alle krydstogtskibe sejler 365 dage om året, mange flytte et par gange om året, fra Canada til Bahamas eller fra det østlige USA havne som New York og Fort Lauderdale til Europa for en sæson i Middelhavet cruising. Repositionering krydstogter er ofte billigere og gøre det muligt krydsere til at besøge mindre rejste anløbshavne.







I 2010 blev Carnival, Disney, Prinsesse og Royal Caribbean alle tilbyder repositionering krydstogter. Besøg cruisecriticdotcom at få deres kontaktoplysninger og repositionering krydstogter, der tilbydes i 2010-2011. Åbent hav CruisingTransatlantic og repositionering krydstogter er også ofte kaldes åbent hav cruising fordi så meget af ruten omfatter på havet dag. Åbent hav cruising er en yderst afslappende mulighed for cruisere, der kan lide at nyde faciliteterne på skibet og ikke har noget imod ikke at have en masse anløbshavn eller udflugter at vælge imellem. Hvis du er interesseret i en transatlantisk eller repositionering krydstogt, skal du kontakte din lokale rejsebureau eller yndlings Cruise Line at se, om og hvornår de tilbyder et krydstogt, som kunne interessere dig.







For en komplet liste over cruiselines tilbyder krydstogter fra USA til Europa, kan du besøge

0 comments: