Natklubber nærmest Belmullet, Irland

Belmullet, Irland ligger på den vestlige kyst i County Mayo. Landet er uspoleret og betagende - et sted at komme væk fra det hele med rigelige fiskevand, strande og en golfbane. Der er hoteller, barer og restauranter i byen, men til den person, på udkig efter sker natteliv, kan det være godt at strejfe et par miles uden for Belmullet. County Mayo tilbyder natklub muligheder, både de mest ivrige Clubber og den lave-key dancing queen vil finde tiltalende. C2 NightclubThe kørsel fra Belmullet til denne to-etage, classy, ​​state-of-the-art klub vil tage lidt over en time (ca. 45 miles væk), men klientellet er så forskelligartet, at det er forpligtet til at du bare om nogen. Det spiller en blanding af kort musik, dans og R & B. Påklædning er elegant at matche overdådigt røde gardiner og de kongelige lilla vægge. Særlige arrangementer, såsom en tavs diskotek, Halloween aften og drikke tilbud finder sted fra tid til anden. Sørg for at du medbringe kontanter, da klubben ikke accepterer kreditkort. Dørene er åbne fredag, lørdag og søndag aftener.







C2 Natklub



Castlebar Street



Castlecourt Hotel



Westport



Co Mayo



Irland The Electric MouseThis tilsyneladende traditionel irsk pub havde en make-over komplet med en navneændring i 2006. Den nederste etage fastholder sit oprindelige irske føler. Det er ikke før du tager en tur ovenpå, at forlængelsen kan ses. Live-action-skærme, plasmaskærme til sportsarrangementer, to nye stænger og et dansegulv er blot nogle af de renoveringer, der fandt sted. På den sidste fredag ​​i hver måned, er vært for klubben en komedie aften med en række berømte komikere. Resten af ​​måneden, dj's og live musikere overtage ovenpå. Rygere også er velkommen til en separat ryger afdeling.







Electric Mouse



Thomas Street



Co Mayo



Irland



011-353-08-6823-9252



electricmousedotcon Healy's Cafe BarHealy's Cafe Bar er lige, hvad det lyder - en lille smule af det hele. Den åbner i morgen ved 10 går ind for morgenmad og dejlig kaffe, forbliver åben gennem frokost og middag, viser sport på en af ​​de tre plasma-tv-skærme og endelig lukker efter de lokale og turister har danset natten væk. "The Gold Room" er, hvor diskoteket finder sted. Bring ID, fordi klubben personalet er meget strenge i døren. Trægulvet giver en helt traditionel, klassisk, men moderne føler. Street og garage parkering er til rådighed. Fra Belmullet, er Healy's Café Bar ligger cirka 60 miles væk.







Healy's Cafe Bar



Main Street



Charlestown



Co Mayo



Irland



011-353-09-4925-4863

0 comments: