Lille gruppe Ture til den Norditalienske Søer

Windsurfing blandt de aktiviteter, der findes på søerne i det nordlige Italien.Nordlige Italien er hjemsted for en række naturskønne søer beliggende i de italienske alper. En tur til en af ​​de fem primære søer i regionen kan gøre en uforglemmelig ferie. Flere typer af ture er tilgængelige for små grupper. Nøje overveje, hvad du vil have ud af turen, før du begynder din søgning. Maggiore og Como TourThe Maggiore og Como tur tager de rejsende til to af regionens mest populære søer. Denne seks-dages tur standser ved Stresa, Locarno og Milano. Et af højdepunkterne er en hel dag til at udforske Comosøen. Du vil få mulighed for at se tre villaer samt by Como. Turen omfatter alle morgenmad og middage, men ikke frokost. Selv om indkvartering og eskorteret ture i de fleste steder er inkluderet, skal transporten mellem søerne blive arrangeret og betales særskilt. Kontakt rejsearrangør om en pris citat, og at ændre den rute, hvis det ønskes.







Eurosprint



Via Consiglio dei Sessanta, 2



47891 Dogana



Rep San Marino, Italien



011-378-0549-909673



eurosprintdotcom Lago di Como Cykling TourFor ivrig cyklister, kan en cykeltur er den bedste måde at se den norditalienske søer. Comosøen Cykling byder på flere ture, herunder en kort rundvisning på Comosøen. Ture typisk sidste syv dage, men kan udvides og tilpasses. Du kan besøge en helligdom for cyklister på vej til Madonna del Ghisallo, en lille kirke tilbage 1.000 år. Du vil også ride i bjergene for at se Matterhorn. Denne tur blander intensive dage på cykel gennem bjergene med afslappende søen forlystelser. Prisen for denne tur inkluderer cykler, udstyr og en turguide. Det var omkring $ 127 om dagen i september 2010. Par får en 25 procent rabat, hvis de anvender sammen. Overnatning og forplejning skal betales særskilt. Du kan vælge mellem forskellige modeller af cykler når du booker din tur.







Lake Como Cykling



Via Burgo, 2 / en



22036 Maslianico, Italien



011-39-335-604-2018



bicyclinginitalydotcom italienske søer District Walking TourIf du kan lide tanken om at gøre din vej gennem Lake District til fods, Girosole tilbyder en seks dages vandretur, der starter og slutter i Milano. Turen udbydes året rundt, og omfatter en kyndig guide. Du vil få mulighed for at se slotte og haver, som man går langs søen Lago Maggiore. Du vil også vind omkring Lake Como og bestige Mount San Primo for en fantastisk udsigt over de schweiziske Alper. Når du ankommer til Bellagio på din sidste dag, vil en shuttle du tilbage til Milano. Turen inkluderer overnatning, turistguider og to middage. Priserne varierer efter antallet af personer i din gruppe og kvaliteten af ​​boliger. De spænder fra $ 1.990 to $ 4.990.







Girosole



2439 Vista del Campo



Santa Barbara, CA 93101



805-682-7523

0 comments: