Pompeji Tours Fra Napoli

Pompeji er blevet bevaret af asken efterladt af Vesuv i 79 ADThe byen Pompeji er en af ​​verdens mest besøgte arkæologiske steder. I 70 e.Kr. den nærliggende Vesuv brød ud, begrave denne by i lag af aske. Asken har bevaret boliger og gader, der omfattede denne by i næsten 2.000 år. I dag kan besøgende drage fordel af de mange ture, orlov fra Napoli og tage en halv dag eller hel dag rundtur i dette historiske sted. Viator halvdags rundtur i PompeiiViator tilbyder en tre-timers halv dag rundtur i Pompeji. Denne tur blade fra Napoli og tager gæsterne på en guidet rundtur til nogle af Pompeji mest arkæologiske steder. Denne tre-timers tur er en stor mulighed for vacationers, der forsøger at passe så mange seværdigheder som muligt i deres tid. Fra 2010 begyndte priserne på omkring 75 dollar for denne halvdags tur. For din tilføjede bekvemmelighed, vil denne tur samle dig op og drop dig ud til dit hotel.







During denne udflugt, vil en guide tager dig til forummet, termiske bade, Vetti Hus og Lupanare. Den professionelle guider vil give dig et samlet overblik over Pompeji ruiner og diskutere vulkanen Mont Vesuv i 79 e.Kr. I løbet af denne tur, vil du have mulighed for at se huse og gader, som er blevet bevaret for de sidste 2000 år af aske tilbage fra vulkanen.







Viator



866-648-5873



viatordotcom Trendy ToursTrendy Tours tilbyder en guidet tur, der efterlader fra Napoli og tager dig til Pompeji og Vesuv for en otte-timers tur. Når du booker denne tur, vil en chauffør henter dig i en air-condition Mercedes og være tilgængelige for dig, så længe på otte-timers tur. Når du kommer til ruinerne af Pompeji, vil du blive mødt af en engelsktalende guide, som vil give dig en omfattende gennemgang af historien om dette arkæologiske område.







Denne guide vil være til rådighed i to timer. Driveren vil også tage dig til Vesuv, hvor du vil have 90 minutter til at udforske vulkanen og gå til toppen. Driveren vil også tage dig til cameoet fabrikken. Priserne for denne oplevelse område baseret på antallet af deltagere. Audio-modtagere er også tilgængelige for leje fra dette selskab, hvilket giver dig endnu mere information, når du besøger dette sted.







Trendy Tours



Via S. Lucia 15 til 80067



Sorrento



Napoli, Italien



+ +39-081-534-160039-081-5341600



trendytoursdotcom La Dolce VitaLa Dolce Vita tilbyder otte-timers ture til Pompeji, der stammer fra Rom, Napoli og Amalfi-kysten. I begyndelsen af ​​turen, vil du blive taget til nogle af Napolis mest besøgte attraktioner, herunder Isles of Capri og Ischia, Castel Nuovo, Teatro San Carlo, Palazzo Reale, Museo Archaeologico Nazionale og Museo and Gallerie Capodimonte.







Efter at have besøgt disse steder, fortsætter turen til byen Pompeji. I Pompeji vil du være i stand til at se den by, der er blevet bevaret ved lag af aske, der er tillagt det ved udbruddet af vulkanen Vesuv i 79 e.Kr. Denne otte timer udflugt omfatter et tre-timers gåtur rundt i byen Pompeji. Priser område baseret på antallet af deltagere.







La Dolce Vita



Via della Grande Muraglia 484



00144 - Roma, Italien



+39-06-45493325

0 comments: