Sightseeing Tours i København

Lidt sightseeing ture i København omfatte havnene.København er hovedstaden i Danmark, og fra 2010, menes at være en af ​​de mest miljøbevidste steder i verden. København er en yderst cykling venlig by og har en omfattende lokal togsystem, som begge føje til den lette at manøvrere sin historiske centrum. Du kan finde en bred vifte af sightseeing ture i København, som fejrer byens historie og effektivitet. Grand Tour of CopenhagenThe Grand Tour opstiller for at se alle de store steder i København. Den guidede tur afgår fra Palace Hotel i Rådhuspladsen, og omfatter Tivoli, Canal distriktet, Nationalmuseet, det danske Folketing, den gamle Stock Exchange, Det Kongelige Teaters og Nyhavn Harbor distriktet. Turister vil være i stand til at se de skiftende af paladset Guard, HC Andersen-inspirerede Lille Havfrue statue, og mange majestætiske kirker. Fra 2010, varer turen to og en halv timer og er prissat til $ 35 pr voksen.







City Tours



Rådhuspladsen 57



1550 København, Danmark



011-45-3266-0000



sightseeing.dk? Segway Tours CopenhagenSegway Tours København er en hurtig måde at se byen i to timer. Gæsterne får 10 til 15 minutter overvåget træning på Segway, og derefter begiver sig ud på en rundtur i byen, der omfatter Langelinie, søerne, Radhuspladen, Christianboug, og udsigt til Operaen. I 2010, er prisen for turen $ 69, der omfatter hjelme og uddannelse. Både morgen og eftermiddag ture er tilgængelige dagligt. Ryttere skal være mindst 16 og vejer mellem 99 og 270 £.







Segway Tours København



Langeliniekaj 58 B,



2100 København, Danmark



011-45-2235-6286



segwaytourscphdotcom Løb Ture CopenhagenRunning Tours København lover fuld byrundtur og samtidig holde dig i form. Turister køre et fem-og-en-halv-mile forløb igennem byens centrum, der begynder ved Rådhuspladsen og besøger det danske Folketing, Det Kongelige Bibliotek og Københavns Kastellet, en af ​​de mest langvarige militære strukturer i alle i det nordlige europa. Rejselederen er veluddannet i Københavns historie og vil forholde sig interessante fakta om byen hele tiden. I 2010, er rejsearrangøren prissat til 32,5 dollar per person, med en to-personers minimum for turen.







Løb Tours København



Rådhuspladsen 1



1566 København, Danmark



011-45-5059-1729

0 comments: