Hoteller i Traunreut, Bayern, Tyskland

Traunreut tilbyder flere hotel muligheder.Traunreut ligger i den centrale europæiske nation af Bayern. Det er en by, der er en del af delstat Bayern i sin sydøstlige region. Traunreut is ca midtvejs mellem byerne Salzburg, Australien og München i midten af ​​Chiemgau regionen. For rejsende til Traunreut, der er flere hoteller at overveje. Hotel AustermayerThe Hotel Austermayer er et hyggeligt Traunreut hotel, som er velegnet til både fritids-og forretningsrejsende til området. Hotel Austermayer ligger få skridt væk fra den maleriske Lake Chiemsee. Familien drevet Indkvarteringen består af rummelige værelser, som alle har eget bad og er udstyrede med faciliteter som gratis trådløst high-speed internet adgang, satellit-tv og balkon eller terrasse. Nogle andre højdepunkter hotellet er en full-service, on-site cafe restaurant og terrasse i haven (med naturskønne udsigt over bjergene). Gratis fuld morgenbuffet er inkluderet i alle de værelsespriser. Børn, der er 9 år eller derunder, ledsaget af deres forældre, er velkomne til at bo på hotellet uden beregning.







Hotel Austermayer



Weberstraße 8



83374 Traunreut, Tyskland



011-49-8669-8786-0



hotelaustermayerdotcom Hotel MozartThe Hotel Mozart er et selvstændigt drevet Traunreut indkvartering, der har en afslappet og moderne atmosfære. Hotel Mozart ligger i centrum af Traunreut, og består af 50 individuelt designede og traditionelle værelser. Alle værelser (enkelt og dobbelt) er udstyret med bekvemmeligheder som privat badeværelse, trådløst high-speed internet adgang, ære bar, private vagtselskaber, fjernsyn og radio. Hotellets reception tilbyder bistand for turister til gæster, herunder hjælp til at købe billetter til lokale begivenheder og aktiviteter. Hunde er velkomne til at bo på hotellet med forudgående aftale. Ekstrasenge kan også gives efter anmodning.







Hotel Mozart



Kantstraße 15



83301 Traunreut, Tyskland



011-49-8669 3414 -0



hotel-mozartdotcom Pension PoschmuhleThe Pension Poschmuhle er et traditionelt, familiedrevet Traunreut hotel ligger lige ved søen Chiemsee. Det er lidt over en halv mil væk fra centrum af Traunreut. Pension Poschmuhle tilbyder lyse værelser, alt det, som omfatter bekvemmeligheder såsom gratis trådløs LAN højhastighedsadgang til Internettet adgang, ære bar, telefon og satellit-tv. Alle enheder kommer med private badeværelser. Enkelt og dobbelt værelser er til rådighed, som er værelser med tre senge. Gratis morgenmadsbuffet serveres til alle gæster i etablissementet.Hotellet har en hvælving værelse, som har et stort åbent ildsted og forskellige antikviteter.







Pension Poschmuhle



Poschmühle 2



83301 Traunreut, Tyskland



011-49-8669-2722

0 comments: