Natklubber i Barcelona i nærheden af Las Ramblas

Barcelona har mange natklubber at tilbyde besøgende.Las Ramblas, almindeligvis kaldet Ramblas, er en gade, der løber gennem downtown Barcelona. Gaden starter ved Port Vell og slutter ved Plaça Catalunya. Området er en populær destination på grund af sin shopping, hoteller og seværdigheder. Flere natklubber ligger i nærheden, der tilbyder en bred vifte af musik og indretning. MoogMoog er en techno klub placeret mindre end en blok fra Las Ramblas. Klubben åbnede første gang I 1915 som en Flamenco klub. I 1996 genåbnede det dørene, denne gang som en techno dance klub. Klubben har et futuristisk design og har to dansegulve. Velkendte DJs spiller i klubben, og det er også vært for lokale og internationale live musik. Klubben er ejet af Mas i Mas, et selskab, der ejer adskillige klubber i centrum.







Moog



Arc del Teatre 3



08002 Barcelona



Spanien



011-34-93-319-17-89



masimasdotcom Sala RazzmatazzSala Razzmatazz ligger lidt over en mile fra Las Ramblas og er en af ​​de største natklubber i Barcelona. Klubben har fem klubber inden for en vigtigste klub. Den største spiller disco musik og trance og punk er nogle af de andre fremhævede genrer. Live musik ofte figurerede i klubben, med hovednavnene som Limp Bizkit gør optrædener. Én indgang gebyr vil få dig ind i alle de klubber, og der er masser af barer at købe drikkevarer.







Sala Razzmatazz



Pamplona, ​​88, 1er Piso



08018 Barcelona



Spanien



011-34-93-320-82-00



Elefanten Club ligger kun over tre miles fra Las Ramblas. Det har til huse i et gammelt palæ med en arabisk tema hele vejen igennem. Bronze elefant statuerne et af de vigtigste udsmykning poster. En VIP-stue og en udendørs område med tropiske haver er nogle af højdepunkterne. Klubben spiller R & B, Latin hus, klub og house musik. Det anses for en high-end, elegant klub.







Elephant Club



Passeig dels fræsere 1, (Pedralbes)



08034 Barcelona



Spanien



011-34-933-340-258?

0 comments: