Ferier til Santorini, Grækenland

Santorini er en vulkanø.Santorini er officielt kendt som Thira og en del af Kykladerne, beliggende i centrum af de græske øer i Det Ægæiske Hav. Santorini er en af ​​de mest populære ferie destinationer i Grækenland, samt Mykonos og Kreta. Øen har et udvalg af hoteller, villaer og ferielejligheder plus en året rundt tempererede klima. Casa SofiaCasa Sofia er en hule hus, bygget på klippen ansigt, der sidder på Caldera Cliffs i centrum af Oia byen og otte minutters gang fra butikker, restauranter, gallerier, bus og taxa terminal. Indkvarteringen består af en grotte studie og en grotte lejlighed, møbleret med neutrale farver i kykladisk stil. Studiet kan rumme to personer med en dobbeltseng, et lille køkken, brusebad og privat balkon havudsigt og vulkanen. Lejligheden kan rumme op til fire med et soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med to sovesofaer, et fuldt udstyret køkken, et badeværelse og en privat veranda med havudsigt.







Casa Sofia



Oia, Santorini



Kykladerne øer, Grækenland 84702



011-30-22860-71910



Oia-santorini.gr Atlantida Ferie ClubThe Atlantida Holiday Club er beliggende i den lille landsby Akrotiri, i den sydlige del af øen Santorini. Hotellet blev renoveret i 2002 og tilbyder 25 værelser med med privat balkon eller verandaer, bad, air-conditioning, direkte telefon, satellit-tv og minibar. Restauranten serverer morgenmaden fra 8:30 til 10:30 og traditionelle Santorinian græske retter om aftenen. Hotel faciliteter inkluderer privat parkering, room service, udendørs pool, poolbar og internetadgang. Hotellet ligger på en klippetop med udsigt over vulkanen og Caldera.







Atlantida Holiday Club



Akrotiri Santorini 84700



011-30-22860-83274



Atlantida-hoteldotcom Hotel AnassaHotel Anassa ligger 70 meter fra Kamari strand, der ligger på den østlige side af øen. Indkvartering tilbyder et udvalg af atelier, Junior, maisonette, bryllupsrejse eller master suiter. Alle værelser inkluderer aircondition, satellit-tv, køleskab, telefon, hårtørrer, pengeskab, tekøkken og en altan eller terrasse. Hotellets faciliteter inkluderer en udendørs swimmingpool, sol-senge og parasoller, pool snack bar, udendørs cafe, gratis trådløs internetadgang, parkering, vaskeri, bil og cykel huslejer, båd billetter og udflugter og krydstogter og energigivende massage behandlinger.







Hotel Anassa



PO Box 246



Kamari Santorini



011-30-22860-31391

0 comments: