Kulturelle Tours i Spanien

Spanien er en kulturel perle fyldt med smukke byer og pragtfulde kyster.Spanien er en blanding af moderne byerne, varm sten landsbyer og kyster soler sig i solskin. Its sagnomspundne byer lokke besøgende til opsøge mange skatte der findes i arkitektur, mad og underholdning. Mens venturing ud på egen hånd kan have sin charme, kan virksomheder, der tilbyder kulturelle ture tage en masse gætterier ud af dit besøg. MadridThe spanske Touch tur gennem Madrid begynder med besøg på Parque de Retiro, Crystal Palace og Puerta de Alcala og det kongelige palads. Hvert websted er et iøjnefaldende eksempel på spansk arkitektur. I hjertet af byen er Puerta Del Sol, som er den bedste sted at udforske Madrids shopping-og forretningsområder verdener. En tur til byen San Lorenzo er indrettet til frokost efterfulgt af et par dage siden med en dag i Toledo, hvor 4.000-årige spanske historie kan findes. Turen giver masser af tid til at slentre og shoppe på egen hånd, og inkluderer guider, der alle hotelophold, transport og de fleste måltider.







Den spanske Touch



Carrer Puerto Rico, 37, 3 º, 2a



08320 El Masnou



Barcelona, ​​Spanien



34 93-555-57-15



thespanishtouchdotcom Barcelona og Costa BravaEmbark på en tur til La Pedrera Museum og Casa Battlo og Amble ned Las Ramblas, træ-foret mall, som er en favorit hos både lokale og turister. Det olympiske stadion efterfølges af Magic Fountains of Montjuic. Oven i Montserrat Mountain ligger et kloster med en majestætisk baggrund af landskabet nedenfor. Turen hoveder til byen Girona for at se dens katedral, derefter til Salvador Dali's museum. Kystbyen Cadaqués er et fantastisk sted at boltre sig i bølgerne. Guider gennemføre ture. Alle hotelophold, transport og de fleste måltider er inkluderet i pakken.











Den spanske Touch



Carrer Puerto Rico, 37, 3 º, 2a



08320 El Masnou



Barcelona, ​​Spanien



34 93-555-57-15



thespanishtouchdotcom Costa Del SolApproximately 300 solskinsdage gør Costa Del Sol en sol-elskers paradis. Beliggende ved Middelhavet, tilbyder mange havneby byer en charmerende flugt. Mijas, en smuk landsby er din første stop for svømning og lounging. Den antikke by Granada tager dig ind i fortiden for at besøge Red Citadel, Palace af Charles V og dets haver. Tangier, Marokko, er bare en færge over Gibraltarstrædet. Byen Sevilla tilbyder Alcázar og Santa Cruz Quarters. En bjergkæde omgiver byen Ronda, hvor du vil se dens enorme bro, der spænder over en slugt, så besøg Spaniens ældste tyrefægterarena. Turen giver alle hotelophold, transport og de fleste måltider. En guide leder ture.







Bravo Tours Inc.



72 S. St.



Warwick, NY 10990



800-272-8674

0 comments: