All Inclusive Resorts i Irland

Renvyle House Hotel er beliggende i Connemara-regionen i Irland.Irland er et sted med venlige mennesker og overstrømmende karakter, som gør det til en favorit rejsemål. Irland er også et land med rig kultur. Ifølge hjemmesiden Discover Irland, der er mere end 100.000 irske fortællinger, myter og sagn på plade. Musikinstrumenter såsom "" bodhrán "," der er som en håndholdt tromme, og ved konkurrencepræget irske dans tilbyde bevis for, at irske ved, hvordan man bevarer deres kulturelle arv. Ashford Castle HotelAshford Slot blev grundlagt af den anglo-normanniske de Burgo familie i 1228, men det blev et hotel først i 2008. Beliggende i amtet Mayo, nær Loch Coirib land, tilbyder luksuriøse værelser og faciliteter, der omfatter en golfbane, fluefiskeri ture til den nærliggende sø, ler-due og bueskydning lektioner, samt ridning og falkejagt. Chef Stefan Matz er ansvarlig for restauranten, der serverer friske lokale råvarer.







Ashford Castle Hotel



Cong



Co Mayo, Irland



011-353-94-954-6003



ashford.ie Fitzpatrick Castle HotelFitzpatrick Castle Hotel, en 18. århundrede bygningen, er beliggende inden for en 20-minutters kørsel fra Dublin. Den udvej har 113 værelser og suiter med udsigt over Dublin Bay, et bibliotek bar og den nyligt renoverede Dungeon bar og grill, samt et fitness center med swimmingpool. Fitzpatrick Castle 'restaurant serverer irsk oksekød retter og et udvalg af irsk oste, blandt andre muligheder.







Fitzpatrick Castle Hotel



Killiney Hill Road



Co Dublin, Irland



011-353-1-230-5400



fitzpatrickcastledotcom Renvyle HouseRenvyle House er et historisk land house hotel, der ligger i Connemara ved Atlanterhavet. Hotellet er beliggende på 200 hektar i et fantastisk landskab, som omfatter en privat sø, en golfbane, strand, skov og rummelige haver. Renvyle House tilbyder også tennis, svømning, fluefiskeri, snooker, sejlads, fiskeri og lerdueskydning. Tim O'Sullivan har været stedets kok for mere end 20 år og vandt Best Chef i Connacht Awards 2007 og 2008.







Renvyle House Hotel



Renvyle, Connemara



Co Galway, Irland



011-353-0-954-3511

0 comments: