Pompeji Tours Fra Sorrento

Sorrento's marina ligger på Italiens Amalfikysten.Sorrento sidder på en lille halvø langs dramatisk takkede og stenede Amalfi-kysten i det sydlige Italien. Sin position 31 miles (50 km) syd for Napoli, 35 miles (56 kilometer) vest for Salerno med færgeforbindelser til øerne Capri og Ischia gør det det ideelle sted, hvorfra at udforske regionen. Den store romerske by Pompeji sidder 18,5 miles (30 km) øst for Sorrento langs ruten SS145, hvilket gør det perfekt for en dagstur. Heldagsture fra Sorrento Vesuv er en aktiv vulkan til denne dag.Det meste af dagen turen busture fra Sorrento til Pompeji omfatte stopper ved enten Herculanum eller Vesuv. Hvis din interesse ligger i den gamle byer begravet ved den berømte bjerg i det fjerne, så måske Pompeji og Herculaneum tur er for dig. Hvis du gerne vil blande din dag ved at se byen og vulkanen, der ødelagde det, Pompeji og Vesuv kombination er vejen at gå. Pompeii & Herculaneum Day Tour uforglemmelige død af Pompeji.Denne tur vil tage dig fra byen Sorrento til den gamle ødelagte by Pompeji og derefter til søster by, Herculanum. Begge blev ødelagt af et udbrud af Vesuv den 24. august i 79 e.Kr. Begge var utroligt bevaret takket være aske og vulkansk sten, der alle, men forseglede dem fra de elementer, indtil deres genopdagelse i slutningen af ​​1600-tallet. Et godt udvalg af almindelige ture er tilgængelige fra en række virksomheder, nogle med bedre priser end andre. Seværdigheder Ture kombination Pompeii & Herculaneum Day Tour Package (otte timer) er en af ​​standarderne. Du vil blive indhentet fra dit hotelværelse i Sorrento at 8:10 og taget til Pompeji og Herculaneum for en guidet tur. Entré til byen er ikke inkluderet og er i øjeblikket 14 dollar (11 €) per person. Satsen for den fulde dage Turen er $ 81 (€ 64) pr person for voksne. For mere information eller at bestille kontakt:







Seværdigheder Tours



(+39) 06 905-6922



Pompeii & Vesuv heldagstur Gaderne i Pompeji er utroligt intakt.City Discovery's Pompeji og Vesuv Tour afgår Sorrento to gange om ugen med 08:15 for en 10-timers tur af de to sites. Priserne er omkring $ 82 (65 €) per person og inkluderer ikke gebyrer. Coach transport og guide service er inkluderet. For mere information eller at bestille kontakt:







City Discovery Tours



(866) 988-8687



Pompeji Dag Tours fra Sorrento arkæologiske arbejde fortsætter den dag i Pompeji.Hvis du blot ønsker at se Pompeji og intet mere, der er masser af aktører, som vil få dig frem og tilbage fra Sorrento. En stor budget mulighed for denne tur er Isango's Pompeji tur fra Sorrento, der omfatter tur bus service fra / til dit hotel i Sorrento, plus tjenester af en guide for dagen med en 08:00 pickup og en 1:00 frafald. Satsen er omkring $ 51 (€ 40) pr personen.







For mere information eller at bestille kontakt:



Isango Tours



(866) 663-7017

0 comments: