Historiske monumenter i England

London'sTower Bridge er blot en af ​​de berømte monumenter i Det Forenede Kongerige.Lige fra slotte til tårne, fra kirker til statuer og endda til broer, Det Forenede Kongerige er fuld af historie og et godt sted at se nogle utrolige historiske mindesmærker. Der er talrige historiske mindesmærker i Det Forenede Kongerige, fra det berømte Big Ben Clock Tower, til de gamle Stonehenge, at smukke slotte som Torosay Castle and Gardens, til så mange byer, der er historiske mindesmærker selv. Tower BridgeBuilt i slutningen af ​​1800-tallet, overtog Tower Bridge over otte år at bygge, ifølge Towerbridgedotcom. Broen har fortove gennem hele overfladen for at give de besøgende mulighed for at gå hele længde af broen. Broen værter bryllupper, fester og andre arrangementer - specielt på tidspunkter i løbet af dagen, når broen elevatorer, en utrolig syn, at kun få ser i deres levetid.







Tower Bridge Exhibition



Tower Bridge Road



London, Det Forenede Kongerige SE1 2UP



+44-020-7403-3761



towerbridgedotcom.uk StonehengeAccording to Bestloveddotcom var Stonehenge opkaldt en World Heritage Site af UNESCO, FN's Organisation for Uddannelse, Videnskab og Kultur. Skønnes at være over 5.000 år gamle, Stonehenge har mysterier tid og er en spændende del af enhver rejse til Det Forenede Kongerige. Menes at være både en blanding af en kulturel og religiøs overbevisning, det fascinerende sten cirkel tiltrækker mange besøgende hvert år.







Stonehenge har ikke en adresse eller telefonnummer, men det ligger to miles vest på krydset af A303 and A344/360.



stonehengedotcon Torosay Slot og GardensLocated på øen Mull, var Torosay Slot og haver bygget i 1858, ifølge Bestloveddotcom, og tilbyder 12 hektar smukke haver, statuer, skove, skove, kunst og antikviteter. Familien historie af slottet findes også på stedet, fuld med ture og gratis gåture gennem huset. Slottet er kun åbent i dagtimerne i løbet af året.







Torosay Slot og haver



Craignure, Isle of Mull



PA65 6AY



+44-0-1680-812421



torosaydotcom Big Ben Ur TowerOne af de mest berømte og historiske steder i Det Forenede Kongerige, blev Big Ben klokketårn fra 1859 i London. Uret blev oprindeligt brugt til at ringe i det nye år i London og var en årsag til fest, når den ringede. Tårnet kan ses fra mange steder i hele London. Udtrykket "Big Ben Clock Tower" "kun refererer til 14-ton klokke inde i tårnet - selv om besøgende og UK inhabitants ofte kalder hele tårnet" "Big Ben." Ifølge to Destination360dotcom, er over for Big Bens ure 23 fod i diameter - og det var den største i verden, når det blev bygget i det 19. århundrede. Hvert ur har en latinsk indskrift, der betyder "Herren Red vores dronning Victoria I."







Big Ben Clock Tower



20 Deans Yard



London, Det Forenede Kongerige



SW1P 3PA



(+44) 020 7219 3000?

0 comments: