Campingpladser i nærheden af Lake Garda, Italien

Smukke natur er blot en af ​​grundene til at besøge Gardasøen i Italien.Den smukke natur i den italienske søer er berømt over hele verden og Gardasøen, sammen med Lake Maggiore, er blandt de største og bedst kendte. Ligger kun en time fra Milano, de mange forskellige aktiviteter i Lake Garda-området gør det en fantastisk ferie destination. Hvis pengene er stram, eller du er interesseret i en anderledes ferie oplevelse, camping kunne være en god mulighed for dig. Camping Del GardaThe 4-stjernede Camping Del Garda ligger tæt på byen Peschiera Del Garda ved den sydlige spids af søen. Campingpladsen byder på mange af faciliteterne på et hotel, herunder fire swimmingpools til at hjælpe dig køle af i varmt vejr. Spil tennis eller volleyball, deltage i aerobics og sø fiskeri eller, hvis det hele bliver for meget, bare nyde den italienske søn I løbet af sommermånederne, har campingpladsen sin egen restaurant og take-away. Gæsterne kan også benytte vaske-og vaskeri og holde kontakten med venner og familie hjemme via en Internet access point. Peschiera del Garda er en interessant lille by i sig selv, men dens placering er også i nærheden af ​​Gardaland og Canevaworld temaparker, mens en hovedjernbanelinien forbinder byen til byerne Milano, Brescia, Verona og Venedig.







Camping Del Garda



Via Marzan



37019 Peschiera Del Garda (VA)



Italien



011-39-4575-50540



campingdelgarda.it Camping EdenLocated på søbredden i Finske Salo, ved Gardasøen vestlige side, er Camping Eden. Den 300-pitch, fire-stjernet campingplads er et godt valg, hvis man er interesseret i at prøve vandsport: kan du leje alt hvad du behøver til windsurfing, vandski og kanosejlads på Dykning og Sailing Center Baia Del Vento, mindre end en km væk . På campingpladsen selv kan du spille tennis, fodbold, beach volleyball eller videospil, gå svømning eller bare solbade på den private strand. Besøg byen Salo, kun to kilometer mod nord, eller tage en sø færge over til forlystelsesparken Gardaland på den østlige bred. I løbet af sommeren kan du spise på campingpladsens restaurant, købe mad fra takeaway eller nyde et glas vin i baren.







Villaggio Turistico Internazionale Eden



Via Preone 45



25010 San Felice del Benaco (BS)



Italien



011-39-3656-2093



campingedendotcon Camping ToscolanoHistory buffs vil nyde et ophold på Toscolano campingplads ved Gardasøen nordlige spids. Pladsen er i begrundelsen for en gammel kloster dateres tilbage til det 14. århundrede og hotellets restaurant er faktisk huse i en af ​​de gamle kloster bygninger. De fire-stjernede websted tilbyder 409 pladser og vaske-og vaskeri. Det har to swimmingpools --- en for hele familien og en reserveret til børn. Hvis du har din egen transport, stedets beliggenhed i den nordlige ende af Gardasøen betyder, at Alperne er lige ved hånden, hvilket gør det nemt at gå vandreture eller besøge nogle af de mindre, højere italienske søer, som Lake Iseo og Idrosøen .







Camping Toscolano



Via Religione 88



25088 Toscolano-Maderno (BS)



Italien



011-39-3656-41584

0 comments: