Hoteller i Sarnen, Schweiz

Sarnen er hjemsted for flere hoteller.Sarnen er et by beliggende i de europæiske nationalstater i Schweiz. Det er Obwalden kantonen hovedstad og er beliggende i landets centrale region. Sarnen er beliggende i bjergene og er omkring 12 miles væk fra byen Luzern. En af byens mest bemærkelsesværdige attraktioner er slottet Landenberg. For besøgende i Sarnen, er forskellige hoteller til rådighed. Hotel MetzgernThe Hotel Metzgern er en smuk Sarnen bolig beliggende i centrum af byen. Hotel Metzgern består af blot 18 værelser og suiter (38 senge i alt). De rummelige værelser og suiter er alle udstyret med faciliteter, herunder gratis trådløst high-speed internet adgang, ære bar, storskærm tv og laptop. Blow tørretumblere er også tilgængelige på anmodning. Vælge enheder funktion spabad badekar. Suiterne har alle naturskønne udsigt over Obwalden bjergene. På stedet, full-service restaurant har en moderne atmosfære og serverer markedsføre frisk køkken og en omfattende liste af internationale vine. Konference-og mødefaciliteter leveres af hotellet.







Hotel Metzgern



Dorfplatz 5, 6060



Sarnen, Schweiz



011-44-41 660 11 24



hotel-metzgern.ch Hotel PeterhofThe Hotel Peterhof er en rolig og afslappet Sarnen indkvartering, der består af blot fem værelser, som alle individuelt designede. Enkelt og dobbelt-enheder er til rådighed, som er rum til 03:57. Alle værelserne har eget bad og komme med tv. Gratis varme morgenmad er inkluderet i værelsesprisen. Some frynsegoder af the Sarnen hotellet omfatter en full-service, on-site gourmet schweizisk restaurant (som serverer forskellige elementer såsom hash brune, græskar risotto, vildt, majs salat og hjemmelavet spil terrine), haveterrasse, banket og begivenhed faciliteter ( mellem 10 og 200 individer på et tidspunkt).







Hotel Peterhof



Bergstrasse 2



6060 Sarnen, Schweiz



011-41 660 12 38



hotelpeterhof.ch Hotel Krone SarnenThe Hotel Krone Sarnen er en elegant indkvartering, der består af levende og moderne værelser og to rummelige junior suiter, som alle har en stilren og minimalistisk design. Alle hotellets enheder er en-suite (bruser eller badekar) og kommer med high-speed trådløs LAN internetadgang, fladskærms-tv, ISDN telefon, føntørrer, værdiboks, ære bar og balkon. Hotel Krone Sarnen har en on-site wellness spa, som består af et dampbad, romersk bad (caldarium) og sauna. Omfattende kursus-og mødefaciliteter er fås. Full-service restaurant serverer lette og moderne retter. Andre højdepunkter inkluderer en gæst lounge, terrasse og catering.







Hotel Krone Sarnen



Brünigstrasse 130



6060 Sarnen, Schweiz



011-41 666 09 09

0 comments: