Rumænsk Hoteller

Den middelalderlige slot Bran, der er kendt som "Dracula's Castle", "tiltrækker mange besøgende.Selv om det kan være lav på mange europæiske rejsende liste med vigtige steder at besøge, Rumænien er et fascinerende land med meget at tilbyde nysgerrige og adventuresome Wayfarer. Den Europæiske Unions seneste medlem aksjer grænser med flere andre post-kommunistiske republikker som Bulgarien og Ungarn. Hoteller vrimler i Rumaenien, fra den luksus business hoteller i Bukarest til den maleriske land kroer fundet i Transsylvanien smukke middelalderbyer. Hotel OperaConveniently beliggende i downtown Bukarest, Hotel Opera er et lille, komfortabelt sted at bo, der giver nem adgang til de fleste af byens attraktioner og natteliv. Genåbnede i 2002 efter en omfattende renovering, Hotel Opera fejrer Bukarest historie med billeder der viser byen i den tidlige del af det 20. århundrede, såvel som antikke porcelæn, Kina og messing ornamenter hele lobbyen. Hver af de 33 værelser er fuldt udstyret med air-condition, satellit-og kabel-tv, high-speed internet adgang, international telefon, minibar, hårtørrer og kaffemaskine. Syvende etage har en lounge og mødelokaler. Hotel Opera tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder til lufthavnen, biludlejning, bagageopbevaring, roomservice og vaskeri.







Hotel Opera



Str. Brezoianu nr. (



Sektor 1, Bukarest



Rumænien



011-40-21-312-48-55



thhotels.ro / hotel-operaen Casa WagnerThis charmerende og traditionelle hotel er beliggende i den middelalderlige citadel Sighisoara i hjertet af Rumæniens historiske Transsylvanien region. Casa Wagner er en del af et kompleks af flere bygninger over 400 år gammel, der er opført som UNESCO World Heritage sites. Opholder sig i Casa Wagner føles som at træde ind i en anden tid, og du vil være omgivet af Saxon antikke møbler og kunst. Værelserne er velholdt, dog, og omfatter moderne bekvemmeligheder såsom eget bad, minibar, satellit-tv, hårtørrer og direkte dial telefoner. Casa Wagner's elegante restaurant serverer en spændende blanding af internationale og traditionelle lokale retter, samt fine vine fra hotellets egen vinkælder. Restauranten har også levende musik i weekenderne.







Casa Wagner



Piata Cetatii 7



Sighisoara



Rumænien



011-40-265-50-60-14



Casa-wagnerdotcom Villa PratoVilla Prato er en lille hotel beliggende i den historiske brostensbelagte byen Brasov kendt for sine slotte, museer og skiløjper. Mange vigtige områder, herunder Casa Armatei, George Baritiu Bibliotek, Black Kirke og Titulescu Park, er alle inden for nem gåafstand. Villa Prato tilbyder kun seks soveværelser, men hver enkelt er unikt indrettede og har moderne bekvemmeligheder som LCD-tv, minibar, in-room safe, telefon, internet og toiletartikler. Nyd en traditionel rumænsk land morgenmad på Villa Prato morgenmad og bar glas have fyldt med planter og blomster, eller nyde en cocktail på samme sted om natten. Hotellet tilbyder også internationale tidsskrifter, aviser og turistbrochurer.







Villa Prato



Str. St. O. Iosif nr. 2



500.041 Brasov,



Rumænien



011-40-268-473-371

0 comments: