Christian Tours i Europa

Christian ture i de europæiske lande bliver mere og mere populært med Christian gymnasier. Mange af disse skoler ønsker at bruge deres europæiske turné for at uddanne de unge mennesker, især om mange steder i Bibelen. Finde velrenommeret og økonomisk overkommelige ture kan være svært, men der er virksomheder, der specialiserer sig i Christian ture i Europa for skoler og andre grupper, der bare ønsker at besøge andre lande. Joshua ExpeditionsJoshua Expeditions tilbyder europæiske ture, som deler en masse information på kristne historie. Der er flere forskellige europæiske lande om, at virksomhed har sat ture op for, herunder Spanien, Italien, Europe, Grækenland, England, Tyskland, Østrig og Frankrig. Turene sidste 7 til 11 dage, afhængigt af hvor mange forskellige lande i gruppen ønsker at besøge. For nogle af de dyrere ture, tilbyder Joshua Ekspeditioner betaling planer, således at grupper der ikke skal betale hele beløbet på én gang. Den kristne perspektiv på historien, som turistguider er en af ​​de ting, der sætter denne kristne tur virksomhed bortset fra de andre.







Joshua Ekspeditioner



1-888-341-7888



Christian Tours Europa er en tour virksomhed, der er faktisk baseret i Europa. Det tilbyder sightseeing ture såvel som traditionelle ferie pakker. Selv om virksomheden giver turen grupper at vælge deres egne destinationer, de specialiserer sig i ture til Tyskland eller Lutherland (disse er områder, hvor Martin Luther ofte besøgt). Efter vælge destination Christian Tours Europa indgår aftaler, der er bedst for netop din gruppe på 15 personer eller flere.







Christian Tours Europa



Christiantourseuropedotcom Christian Fellowship Tours og CruisesIf du ønsker at tage en lang kristen rundrejse i Europa, Christian Fellowship Tours er selskabet til at anvende. De tilbyder ture fra 8 til 22 dage. Hver dag af din tur starter med gruppe Andagt og fællesskab. Hver tur gruppe har en ekspert guide, der har specialiseret sig på destinationer i Bibelen. Hvis din gruppe vil gerne tage et krydstogt, der er også en mulighed. Nogle af de destinationer, der tilbydes af Christian Fellowship Tours og Cruises er Italien, England, Skotland, Irland, Tyskland, Schweiz og Frankrig.







Christian Fellowship Tours og Cruises



Christiantours.us Journeys of Faith ToursLearn om din kristne arv ved at rejse gennem Europa med Journeys of Faith Tours. Du kan rejse med andre troende i grupper af 10 eller derover. Nogle af de kristne europæiske ture inkluderer "," Calvin's Paris Tour, "" "" kristne arv Tour, "" "" I skridt af reformatorerne, "" "" Wesley's London Tour "og" "The Great Awakening Tour. ""







Journeys of Faith Tours

0 comments: