Hoteller i Palencia

Nippe til en cocktail i en hotellets opvarmet swimmingpool i Palencia.Palencia ligger i centrum af Spaniens Carrion ådal. Hoteller i byens tilbyder en række overnatningsmuligheder, lige fra økonomisk standard værelser til luksuriøse firestjernede suiter, og mange er beliggende i en fem minutters gang fra offentlige busruter. Gæsterne kan besøge ruinerne af det andet århundrede f.Kr. romerske villaer i La Olmeda, St. Antolin gotiske katedral, bygget i det 14. århundrede, og den Nueva Balastera Stadion. Castilla ViejaThe tre-stjernet hotel Castilla Vieja er inden for fem minutters kørsel fra Plaza Mayor, den befæstede tårn gotiske San Miguel Kirke og Paseo del Cristo skulptur. Sine 70 værelser tilbyder standard faciliteter og adgang til on-site sauna og nærliggende fitnesscenter eller-rum. Hotellet handicapvenligt tilgængelige kæledyr venlige og tilbyder rygere og ikke-ryger værelser.







Los Blasones Restauranten serverer castiliansk retter samt vine og øvrige drikkevarer. Konferencefaciliteterne kan rumme op til 300, og hotellet tilbyder fax og fotokopi-tjenester for erhvervslivet gæster.







Castilla Vieja



Avenida de Casado de Alisal 26



Palencia, Spanien



034-979-749-044



hotelhusacastillaviejadotcom Eurostars Diana Palace HotelletOm Eurostars Diana Palace er et fire-stjernet hotel med 65 værelser. Værelserne har løv-og marmor overalt og komme med king-size senge, private balkoner og badeværelser med soaker badekar og telefoner. Både rygere og ikke-ryger værelser er tilgængelige. Gæsterne får en gratis avis og rengøring service dagligt.







Hotellet tilbyder en morgenmadsbuffet hver morgen, og on-site lounge bar serverer cocktails og andre drikkevarer. Miro and Velezquez mødelokaler er til rådighed til møder og andre arrangementer. Hotellet ligger inden for en fem minutters kørsel fra det arkæologiske museum i Palencia og det 16. århundrede Calle de Nuestra kirke og en 20-minutters kørsel fra Banos de Cerrato.







Eurostars Diana Palace Hotel



Avenida Santander 12



Palencia, Spanien



034-979-018-050



eurostarsdianapalacedotcom Hotel Rey SanchoThe Hotel Rey Sancho ligger ved siden af ​​Aguas Municipal Golf Course og mindre end en kilometer fra Palencia markedspladser. Hotellets 93 værelser og suiter tilbyder standard indkvartering med udstyret minibar, satellit-tv og en balkon med udsigt over historiske by. Den udendørs swimmingpool er åben om sommeren, og et fitness center og massagerum er på stedet for gæsterne brug.







Restauranten serverer regionale retter i den private spisestue samt på den udendørs terrasse om sommeren. Hotellets konferencecenter kan rumme mere end 500 til møder og banketter. Gratis brugen af ​​overhead-projektorer, AV afspillere og flipover er til rådighed.







Hotel Rey Sancho



Avenida Ponce de Leon



Palencia, Spanien



034-979-725-300

0 comments: