Villas ved havet i Italien

Torre di Cesare villa har sin egen swimmingpool.Italiensk badeby villaer er tilgængelige i hele landet. Turismen site verdenskort, at Italien har mere end 200 strande. Webstedet også, at der findes et stort antal strande i nærheden af ​​Tyrrhenske Hav og Middelhavet. Mange villa priserne varierer efter årstiden og antallet af gæster. Gli UliviThe Gli Ulivi villa ligger ved siden af ​​det Tyrrhenske Hav på Monte Argentario-halvøen. Sine syv værelser plads til op til 12 personer. Værelserne indeholder private badeværelser og enkelt-eller dobbeltsenge. Faciliteterne inkluderer et stort køkken og separat spise-og opholdsstue, vaskemaskine, opvaskemaskine, satellit-tv, to køleskabe og fryser, uden grill og en sten pizza ovn. Du kan leje villaen ved ugen fra juni til juli. Gli Ulivi er tæt en 18-hullers golfbane og tennis klub. Villaen har en stor overdækket terrasse, som omfatter den smukke havudsigt. Der er også en olivenlund og fire hektar haver at nyde.







Dimore Ltd Italiane



257 Dover House Road



London SW15 5BZ



UK



011-020-246-6123



isolarossadotcon Torre di CesareChoose mellem to forskellige muligheder for bolig på Torre di Cesare villa på Amalfi kysten. Villaen består af to sammenhængende bygninger og er åben hver måned i året. Det er beliggende på en klippe ved Middelhavet. Villaen indeholder et privat have, swimmingpool med masserende funktioner og sauna. The Canonica del af villaen har fire værelser på tre etager. Torre Saracena har fem soveværelser med private badeværelser. Alle værelser i villaen har aircondition og telefon linjer. Villaen har sin egen vicevært til rådighed døgnet rundt og trådløst internet på alle værelser. Du kan betale ekstra gebyrer for en tur på kysten, eller at leje en båd eller bil.







Torre di Cesare - Luxury Resort Amalfikysten



Via Diego Taiani, 26



Amalfikysten



Italien



84010 Maiori



011-39-089-853878



Castelletto har seks soveværelser og syv badeværelser til at rumme op til 12 gæster. Villaen er ikke kun tæt på Middelhavet, men også i nærheden af ​​Gulf of Portovenere. Bygningen var oprindelig en middelalderborg, men er renoveret til at have de bekvemmeligheder af en typisk hotel, herunder en udendørs spisesal, terrasse, persiske tæpper og en vinkælder. Der er også en jacuzzi, sauna og swimmingpool i tillæg til en privat strand. Villaen er tæt på mange byer i Toscana med bil eller færge. Du kan bestille villaen hele året rundt med en delvis indbetaling på op foran og en særskilt kaution.







Hav og Land Villas



011-39-331-3133178



seaandcountryvillasdotcom

0 comments: