Riccione Italien billige hostels

Riccione er en italiensk badeby i provinsen Rimini, beliggende i regionen kaldet Adriaterhavskysten. Byen tiltrækker et stort antal unge besøgende, på grund af sin livlige natteliv og mange sportsgrene til rådighed, som omfatter kano, dybe hav dykning, vandski, sejlsport, windsurfing, tennis og beach fodbold, rapporterer hjemmeside Riccione.it Hotel AdelphiHotel Adelphi et familiedrevet hotel, blot 22 meter væk fra stranden. Det er også bekvemt i nærheden af ​​Riccione centrum, hvor du kan finde gode muligheder for shopping, bar og restauranter. Hotellet er åbent hele året, og alle værelser har air condition og opvarmning. Kontinental morgenmad er inkluderet i priserne, og gæsterne får en velkomstdrink ved ankomsten, rapporter Hostel World.







Hotel Adelphi



Viale Gabriele D'Annunzio 151



Riccione 47838



Italien



011-39-5416-41353



hostelworlddotcom Hotel Ideal BianchiniHotel Ideal Bianchini er beliggende ved havet, og tilbyder en-suite værelser med telefon, satellit-tv, air-condition og balkon, nogle med havudsigt. Der er en afslappende lounge, bar, solarium terrasse og haven, hvor morgenmaden serveres, i henhold til hotellets hjemmeside. Hotellet giver også sine gæster med egen strand hytter.







Hotel Ideal Bianchini



Viale Gramsci, 100



Riccione 47838



Italien



011-39-5416-00763



hotelidealbianchinidotcom Jammin 'Riccione Backpackers HotelJammin »Riccione Backpackers Hotel er beliggende få skridt til stranden, og på et par minutter af Riccione centrum, hvis du tager den offentlige bus nummer 41, rapporter hotellets hjemmeside. Hotellet tilbyder cykler til gæsterne at udforske det omkringliggende område, gratis, samt morgenbuffet, der serveres til sent om morgenen. Alle værelser har eget badeværelse, balkon, aircondition, tv og pengeskab.







Jammin 'Riccione Backpackers Hotel



Viale G. Boccaccio 17



Riccione 47838



Italien



011-39-5416-46524

0 comments: