Liste over vinbarer i London

London vinbarer har hundreder, sommetider tusinder af vine.Priding sig i viden om vin, praler Londons vinbarer mere end blot valg af importerede og indenlandske røde og hvide. Ifølge to VisitLondondotcom, London's online turistguide, er byen fyldt med udsøgte vinbarer, der kombinerer alle former for smag og lejligheder. Fra traditionelle til de sofistikerede, byens vinbarer tilbud foodies en bred vifte af gourmet mad og underholdning - alle parret med et glas vin. Kork og Bottle Wine Bar: Pålidelig TraditionsWhen New Zealands oprindelige og vin feinschmecker Don Hewitson ankom til London i 1970'erne, han etablerede Cork og Flaske Vin Bar for at udligne den overvejende natklub vibe af Leicester Square. According to Hewitson, Cork og Bottle showcases 40.000 flasker vin på et givet tidspunkt i sin kælder reserver. Disse valg spænder fra modne årgange til mindre kendte vine kommer fra hans hyppige rejser til Europa, Australien og New Zealand. Vinbaren's Tavern lignende stemning er gevind med en ikke-turistet vibe, og giver en oase for dem, der søger god vin og frisk mad. Faktisk den selv "" New York Times "" credits deres Hævet skinke og ost Pie som "" den perfekte akkompagnement til denne guldgrube af salig gæring. "







Cork & Bottle Wine Bar



44-46 Cranbourn Street



Leicester Square



London WC2H 7AN



020-7734-7807



Kælder Gascon: Upscale VintageThough et bilag i Michelin-stjerne Club Gascon in Smithsfields, Kælder Gascon står alene som en guldgrube af importeret vin og spiritus fra det sydlige Frankrig. Kælderen's velrenommerede status er krediteret for hjemmehørende Chef Pascal Aussignac, hvis Toulousain indflydelse har været fortryllende London mad og vin scene siden midten af ​​1990'erne. Som en af ​​de mest berømte specialist vinbarer i London, tilbyder Kælder Gascon tapas-størrelse husets specialiteter, som er udarbejdet ved hjælp af sæsonbetonede fødevarer. Its månedlige vinsmagning aftener er et mekka for vinkendere ud for sjældne årgange.







Kælder Gascon



Bilag, Club Gascon



59 West Smithfield



London EC1A 9DS



020-7600-7561



clubgascondotcom Ebury Vinbar: Timeless ClassicsThis verdenskendte vinbar har været charming vin og mad elskere siden 1959, når den åbnede første gang i Westminster i hjertet af London. Med en kombination af virksomhedens trompe l'oeil stemning, gourmet mad og udsøgte vine, Ebury bryster sig i at udbyde gastronomiske retter. Ifølge to Zagat, en top mad og underholdning portal sammen Ebury eklektiske vibe med sin omfattende liste af vin gør det til et pålideligt valg for dem der nyder tidløshed årgangsvine og en menu af anglo-franske køkken.







Ebury Wine Bar & Restaurant



139 Ebury Street



London SW1W 9QU



020-7823-5447



eburywinebardotcon

0 comments: