Pakkerejser til Italien

Vandveje i Venedig er et populært italiensk turist destination.Rejse til Italien kan være en overvældende oplevelse for mange vordende turister, med mange af Italiens mest berømte vartegn spredt ud over landet, fra Vatikanstaten i Rom for at kanalerne i Venedig til Det Skæve Tårn i Pisa. Heldigvis, hoteller, flyselskaber og rejsebureauer har koordineret for at tilbyde de rejsende mange pakkerejser til Italien, ofte med flyrejse, hotelophold og rejser mellem flere italienske byer alle indgår i et rabatprisen. Central Holidays 8-Day Rom og Firenze PackageCentral Holidays tilbyder en otte dages ophold i to af Italiens vigtigste kulturelle centre: Rom og Firenze. The 756 dollar prisseddel (fra 2010) inkluderer fly fra JFK International Airport i New York, tre overnatninger på et hotel i hver by, en første-klasses togbillet fra Rom til Firenze og en halv dag rundvisning på hver destination, inklusive besøg i Pantheon, Forum og Trevi-fontænen i Rom, og Baptistry og Accademia Museum i Firenze. Turister kan besøge andre populære destinationer, herunder Peterskirken i Rom og Galleria dell'Accademia kunstmuseum i Firenze, i en af ​​deres fridage.







Central Holidays



250 Moonachie Rd.



Moonachie, NJ 07074



800-539-7098



centralholidaysdotcom Virgin Vacations 6-dages "Taste of Italy" "TourVacationers kan besøge Firenze, Rom og Venedig på dette italienske ferie pakke fra Virgin Vacations. Pakken indeholder flybillet, to nætter på et hotel i hver by, kontinental morgenmad og to anden klasse tog ture mellem byerne. Nærliggende turist destinationer omfatter Palazzo Pitti i Firenze, Vatikanstaten og Colosseum i Rom, og Saint Mark's Square og Teatro La Fenice operahuset i Venedig. Fra 2010, starter priserne på $ 1.049 for den grundlæggende hotellet og rejseovernatninger og kan prissættes op til tre-og fire-stjernet hotel ophold.







Virgin Vacations



3303 Monte Villa Pkwy.



Suite 200



Bothell, WA 98021



888-937-8474



jomfru-vacationsdotcom Gate 1 Travel 12-Day Italiens søer og Riviera pakke TripFor rejsende på udkig efter mere personlig opmærksomhed under deres rejse til Italien, Gate 1 Travel tilbyder en 12-dage guidet tur gennem Como, San Remo, Montecatini, og Rom. Morgenmad er inkluderet på alle hoteller, som er tre hele middage med vin og alle entréudgifter til de museer og seværdigheder på ruten. Ture inkluderer en tur gennem Cinque Terre, den italienske Riviera kystlinjen, samt besøg til det Sixtinske Kapel i Rom og katedralen i Siena i det centrale Italien. En engelsk-talende tour manager vil være til rådighed for gruppens medlemmer til enhver tid. Pakker, herunder flybillet starter ved $ 3.419 i september 2010 rejsedatoer, og øge afhængigt af afrejseby og årstiden.







Gate 1 Travel



455 Maryland Dr.



Ft. Washington, PA 19034



800-682-3333



gate1traveldotcom ItalySource Toscana Vine TourThis 6-dags tur hele vinmarker og vingårde i Toscana, er Italien designet til glæde for dedikerede vin aficionados. En privat chauffør er inkluderet til overførsel mellem Firenze, Siena, og en af ​​flere små landsbyer i området, samt for rejser mellem vingårde. Siena er fokus for denne tur, og populære destinationer i byen omfatter Piazza del Campo torvet, de Piccolomini bibliotek og Enoteca Nazionale, en vin samling og kælder åben for offentligheden. Morgenmad og førsteklasses hoteller er også inkluderet i 2,295 dollar pris (som i august 2010) selvom en flybillet ikke er.







ItalySource



199 Mill Lane



Charles Town, WV 25414



888-868-1150



italysourcedotcom

0 comments: