Spansk Mini Cruises

Mini krydstogter besøg havne i flere byer i Spain.If du aldrig har taget et krydstogt før, og ønsker at kontrollere en ud, eller hvis du ikke har nok tid til en traditionel fuld længde cruise, en mini cruise på under en uge kan være et perfekt valg. Mini krydstogter er typisk har bogført i forår og efterår, i begge ender af den normale cruising tidsplan. Flere mini krydstogter besøg havne i Spanien, hvis det er din ønskede destination. P & O Ferries BilbaoP & O Ferries sejler fra Portsmouth, England til Bilbao, Spanien med tre nætters mini krydstogter. Skibet lægger til i landsbyen Santurtzi og krydsere tilbydes et udvalg af et besøg på Guggenheim museet i Bilbao, en vandretur i Bilbao, eller en bus tur til en lille spansk fiskerby. Prices begynder ved 56 pounds per person (september 2010).







P & O Ferries



Kanal House



Kanal Vis Road



Dover CT17 9TJ



Storbritannien



+011-44-08716-64-21-21



poferriesdotcom / Costa Cruises til Barcelona og ItalyCosta Cruises '"" Short Breaks "" mini cruise på sin Costa Magica, Costa Concordia eller Costa Luminosa skibe begynder og ender i Italien, med stop i Barcelona og Palma de Mallorca i Spanien, samt på Ajaccio på øen Korsika. Priserne er tilgængelige efter anmodning.







Costa Cruises



200 S. Park Road, Suite 200



Hollywood, FL 33021



800-247-7320



costacruisedotcom Brittany Ferries SantanderBrittany Ferries tilbyder to-nat mini krydstogter til feriestedet Santander, hovedstaden i Cantabria-regionen i Spanien, der forlader enten fra Portsmouth eller Plymouth, England. To skibe gøre dette krydstogt, Pont-Aven og den fælles landbrugspolitik Finistère. Brittany Ferries tilbyder også en to-nat Whale and Dolphin Watching mini cruise, der følger samme rute. Priserne starter ved 75 pounds per person til almindelig mini cruise, og 150 pounds per person for Whale and Dolphin Watching mini cruise (september 2010).







Brittany Ferries



Millbay



Plymouth



Devon, England, PL1 3EW



+011-44-0871-244-0744



brittany-ferriesdotcon/home MSC Cruises fra BarcelonaMSC Cruises tilbyder en mini cruise, der afviger og vender tilbage til Barcelona, ​​Spanien. Fantasia sejler til Marseille og Genoa i tre nætter, med landudflugter og byrundture i begge byer. Priserne er tilgængelige efter anmodning.







MSC Cruises



MSC Cruises hovedcenter Napoli



Via A. Depretis, 31



80133 Napoli



Italien



msccruisesdotcom

0 comments: