Familie Vacations til Spanien

Spanien byder på kultur, historie og naturlige skønhed.Spanien er et fantastisk destination for en familieferie. Landet byder på historiske seværdigheder, kulturelle attraktioner, velsmagende mad og miles af strande. Fra romerske ruiner går tusinder af år tilbage, til middelalderlige borge lige ud af et eventyr film, til verdensklasse kunstsamlinger, til snacks af churros og chokolade, vil du og dine børn have travlt. Hvis unge har brug for en pause fra rejser, ramte en af ​​Spaniens strande og slappe af i middelhavssol. SegoviaThe by Segovia, beliggende 57 miles mod nordvest for Madrid, tilbyder romerske ruiner, en middelalderborg, en gotisk katedral, og gader med butikker, restauranter og barer. Beundre den velbevarede Segovia anslås akvædukt, at have været bygget i 50 e.Kr., der løber gennem midten af ​​byen. Følg akvædukten til sin sydlige ende, hvor dine børn kan gå på trapper op til toppen. Rundrejse i Alcázar, eller slottet, de Segovia, bygget i 1120. Børn vil især nyde rustninger og sværd. Ældre børn vil sætte pris på den gotiske arkitektur Segovia Cathedral, der fandt mere end 200 år at bygge. Mens der i Segovia, ophold på Parador de Segovia. Børnene kan svømme i hotellets indendørs-og udendørs pools, spille et spil på tennisbaner, træne i motionsrummet, eller bruge hotellets gratis trådløs internetadgang.







Parador de Segovia



Carretera de Valladolid



S / N, 40003



Segovia, España



921-443-737



Paradores-spaindotcom MadridIf du besøger Spaniens hovedstad Madrid, gå ikke glip af Retiro Park. Denne store offentlige rum er perfekt til cykling, rulleskøjteløb, gå eller sejle på søen i midten af ​​begrundelsen. Bring snacks til svanerne. Ingen tur til Madrid ville være komplet uden et stop på Museo Nacional del Prado, byder arbejdet i den spanske mestre Goya og Velaquez og hundredvis af andre kunstnere. Hotel Preciados, der ligger i gamle bydel Madrid, tilbyder gratis trådløst internetadgang, plasma-tv mere end 40 kanaler og helt lydisolerede værelser, just in case jeres børn får uregerlige. Hotellets on-site Café Varela tilbyder en børn menu og stort udvalg af desserter.







Hotel Preciados



C / Preciados



37 til 28013



Madrid, Espana



34-91-454-44-00



us.preciadoshoteldotcom BarcelonaEven yngste barn vil nyde den fantastiske arkitektoniske stil, der gennemsyrer Barcelona. Tag den tre timer lange Gaudi Tour, som omfatter adgang til Sagrada Familia katedral og Park Guell med sine springvand, slange-formede bænke og huse lige ud af et eventyr. Hvis solen skinner, bruger en eftermiddagen svømning og slapper af på en af ​​Barcelonas Middelhavets strande. Hotel Barcelona Princess er placeret på tværs fra stranden og tilbyder to opvarmede pools og en hot tub. Værelserne har to enkeltsenge eller dobbeltsenge, fjernsyn og Mini-køleskab, så du kan gemme dine stash af streng ost og juice kasser.







Hotel Barcelona Princess



Avinguda Diagonal, 1



08019



Barcelona, ​​Espana



34-933-56-10-00



hotelbarcelonaprincessdotcom

0 comments: