France & London Rejser

Tag en sejltur på Seinen, mens du udforsker Paris.En tur til London er et højdepunkt af en europæisk ferie for mange, det er en by fuld af historiske bygninger, forskelligartede kultur og blomstrende natteliv. Kombiner dette med den charme i Paris og skønheden i det franske landskab, og du har en perfekt rute for en uge eller to. Overførslen over Den Engelske Kanal kan ske ved færge, fly eller på high-speed Eurostar tog. Virgin Vacations - Paris og LondonThis seks nat Turen giver dig tre dage hver til at udforske to af Europas mest pulserende storbyer. Basispakken inkluderer tur flyrejse, hotelophold, fly mellem London og Paris og kontinental morgenmad hver dag. Du har et udvalg af hoteller, med opgraderinger til fire-og femstjernede hoteller til rådighed for en supplerende afgift. En perfekt pause for elskere af kultur, kan du tilføje en cruise ned ad Seinen eller en London sightseeing tur til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af disse smukke byer.







Virgin Vacations



888-937-8474



jomfru-vacationsdotcom Monogrammer Rejser - London, Paris og NiceThis tur giver dig mulighed for fire fulde dage til tage i seværdigheder i London, herunder en tur med en London Blue Badge guide, som tager i St. Paul's Cathedral, Westminster Abbey og Buckingham Palace. Derefter skal du krydse kanalen på Eurostar til at besøge både Paris og Nice, for en smag af fast fransk kultur. Hotelophold og buffet morgenmad er inkluderet i pakken, sammen med transport og ture. Monogrammer giver "lokale værter" på hvert sted at guide de besøgende mod de mest værdifulde seværdigheder.







Monogrammer Rejser



866-270-9841



monogramstraveldotcom europæiske rejsemål - London til Paris med TrainEuropean Destinationer tilbyder fuldt tilpasselig rejsepakker hele kontinentet. Sine seks-night London-til-Paris Turen kan udvides til at tilbringe mere tid i begge byer. Du kan også fortsat fra Paris til en anden by: Rom, Bruxelles, Amsterdam og Barcelona er blandt mulighederne. En anden mulighed er at kombinere turen med en af ​​selskabets Frankrig rejseruter for at få en mere dybdegående kig på landet. De otte-night Paris-til-Nice rejse udforsker Frankrig om højhastighedstog TGV tog, med stop i Toulouse og Carcassonne.







Destinationer i Europa



877-267-2247



europeandestinationsdotcom Globus Rejser - Jul i Paris, Nytår Eve i LondonOne måde at gøre ferien speciel er at tilbringe julen på ferie. Globus Rejser '10-dages tur starter med en overnatning transatlantisk fly, så du kan vågne op i Paris den juleaften. Julemorgen indebærer en tur til Eiffeltårnet samt de sædvanlige festligheder. Efter fire døgn i byen Lights, overføre dig til London med Eurostar i tide til New Year's Eve. Boliger er i bedre klasse hoteller, og morgenmad er inkluderet, samt juleaftensdag og nytårsaftensdag middage.







Globus Rejser



866-755-8581



globusjourneysdotcom Contiki Travel - London og Paris PlusFor backpacking publikum, Contiki tilbyder en fleksibel London og Paris tur i ni dage. Dit ophold i London omfatter sightseeing, en dagstur til Stonehenge og billetter til en musical i West End. I Paris er en natlig byrundtur og besøg til en parfumeri blandt højdepunkterne. Turen inkluderer hotelophold i delt dobbeltværelser, otte kontinental morgenmad og to middage. Transport er i bus, med en færge til Frankrig, der omfatter et stop ved de berømte hvide klinter ved Dover.







Contiki Travel



866-266-8454



contikidotcom

0 comments: