Ferier til Umbrien, Italien

Biludlejning er tilgængelig i Umbrien.Umbrien er et populært feriemål beliggende i det centrale Italien, der indeholder mange små landsbyer samt smukke landskaber. Udforske områdets slotte og katedraler, museer og biblioteker, spise på en af ​​sine mange restauranter eller nyde områdets natklubber og teatre. Umbrien ikke grænser nogen andre lande, men det gør spille nabo til Toscana. Det er den eneste region i Italien, der ikke har en kystlinje. Der er mange pakkerejser til Umbrien herunder mad og vin ture, madlavning klasser og almindelige sightseeing ture. Den italienske - Umbrien UntourUntours europæiske Feriepakker tilbyder The Italien - Umbrien Untour, der omfatter én eller to uger i en landejendom lejlighed med udsigt over landskabet, herunder olivenlunde. Inkluderet i pakken er en Avis udlejningsbil, præ-rejseplanlægning rådgivning fra Untours personale til rådighed via telefon eller e-mail op til afgang, orientering med en lokal ansat, der vil gå over detaljerede rejseplan forslag samt rådgivning om kørsel og parkering og en opførelse af lokale begivenheder foregår under hele rejsen. Untours sponsorerede sammenkomster såsom en frokost med hjem mad, kørsel kort Untours publikationer og materialer, en lille forret udbud af dagligvarer og løbende support fra en lokal Untour repræsentative er også inkluderet.







Mellem Italien - Umbrien Untour



Untours europæiske Ferieboliger



415 East Jasper St.



Medier, PA 19063



888-868-6871



untoursdotcom Din TasteThe Luoghi Speciali din smag pakke indeholder artisan ølsmagninger med en brygmester i Umbrien, lære direkte fra en kok hvordan man laver håndlavede pasta, og en tur ind i Subasio Hills for at kigge efter skovbær. En hel dag er dedikeret til at besøge nogle af regionens bedste vin og olivenolie-producenter. Gæster ophold i La Tavola dei Cavalieri, et fuldt renoveret middelalderlig landsby nær Assisi. Denne syv-nat pakke inkluderer halvpension i dobbeltværelse, at bruge penge til grupperejser og mulighed for at tilpasse pakken. Reservationer skal ske 30 dage før turen.







Din Smag



Luoghi Speciali



S. Maria di Lignano, 42



Assisi 06081



Italien



011-39-075-8039399



luoghispeciali.it Madlavning Klasser i UmbriaThis pakke giver rejsende til at lære at lave mad på Institut di Arte Culinaria med Executive Chef Lorenzo Polegri. Chef Polegri vil tage deltagerne med på en guided, interaktive ture af de lokale markeder, vingårde, pastafabrikker, oliemøller og køkkenhaver beliggende i Orvieto, Umbrien, område og det omkringliggende landskab. Pakken indeholder en syv nætters ophold på Grand Hotel Italia, daglig morgenbuffet, ankomst og afrejse overførsler fra / til Rom Lufthavn til hotellet, syv frokoster på Zeppelin Ristourante i Orvieto med vinsmagninger, fire middage på Zeppelin, herunder vin; 20 timers madlavningskursus med kok Polegri, et certifikat for deltagelse; en Chef's jakke, forklæde og hat, fem kaffe pauser med forfriskninger, en rejsetaske, og et dokument holder med bagage-tag.







Central Holidays



250 Moonachie Road



Moonachie, NJ 07074



800-539-7098



centralholidaysdotcom

0 comments: