Donau Cruises Rumænien

Donau er en af ​​de største floder i Europa.Rumænien er, hvor Donau løber ud i Sortehavet, gennem Donau-deltaet, en UNESCO World Heritage Site, og en af ​​de vigtigste bioreserves i Europa. Floden krydser landet, fra Iron Gate ved grænsen til Serbien.







Flere selskaber tilbyder krydstogter på Donau, nogle starter i Rumænien, nogle starter længere oppe ad floden, i byer som Wien og Budapest. Lüftner CruisesThe Donau passerer fire hovedstæder, og Lüftner Cruises '15-dages smukke blå Donau krydstogt løber mellem to af dem, fra Budapest, gennem Jernporten slugten til Bukarest og Donau-deltaet. De har ni krydstogt skibe i flåden, med en 10. på vej. Hytterne er ligesom små værelser med minibar, internetadgang, panorama vinduer og altaner, og større suiter er tilgængelige. Skibene har solterrasse med en golf putting green.







Dr. W. Lüftner Reisen GmbH



Menardi Center, Amraser Se Straße 56,



A-6020 Innsbruck



+011-43 512 3657 81



lueftner-cruisesdotcom AMA WaterwaysThe Donau krydstogter af AMA Waterways går helt til Istanbul i Tyrkiet. Passagerer på tværs gennem Bulgarien efter et besøg Rumænien, der sluttede deres rejse i Istanbul.







De skibe, tage 148 passagerer, der opholder sig i staterooms eller juniorsuiter. The staterooms har indblik, aircondition og infotainment-systemer med internetadgang. Elevatorer tage passagererne mellem dæk. Passagerer kan låne cykler til udflugter. Skibene har en skønhedssalon og wellness værelse med fitness-udstyr. Et af de vigtigste markedsføring punkter er om bord køkken.







AMAWATERWAYS



21625 Prairie St.



Chatsworth, CA 91311



800.626.0126



amawaterwaysdotcom Ibis ToursIbis Tours tilbyder en anden drejning på rumænsk Donau krydstogter: Flydende hoteller, rejser Donau-deltaet. Husbåden hoteller har 10 to-seng kahytter og strejfe vandveje i Donau-deltaet, hvilket bringer gæsterne til forskellige dele af vandskab hver dag i løbet af 10 dage krydstogter. Små både tager gæsterne udforske i løbet af dagen. Selskaberne tilbyder dyreliv, kulturelle og lejlighedskøb ture.







Ibis Tours



Dimitrie Sturza Str. Nr. 6



Tulcea 820123



+011-40 240 512 787



ibis-tours.ro

0 comments: