Hoteller og kroer i Athen, Grækenland

Besøge den berømte Parthenon i Athen, GreeceWith en optaget historie strækker sig over 3400 år, Athen er Grækenlands hovedstad og største finansielle og kulturelle centrum. Berømte konstruktioner, ligesom Akropolis og Parthenon tiltrækker tusindvis af turister fra hele verden hvert år til en by, der ånder gamle historie endnu favner modernitet og internationale tendenser. Hoteller og kroer vrimler i Athens, fra luksuriøse villaer og international business hoteller til beskedne familiedrevne virksomheder. Uanset om du ønsker at splurge eller bare har brug for et sted at hvile efter en lang dag med sightseeing, Athen har hvad du skal bruge. Dorian Inn HotelLocated on Omonia Square i det historiske centrum af Athens, den Dorian Inn Hotel tilbyder komfortable trestjernede indkvartering på en bekvem beliggenhed. Alle 146 værelser, herunder 29 luksussuiter, har aircondition og satellit-tv, private badeværelser, telefon, sikkerhedsboks kasser, hårtørrere og køleskab. Mange værelser har også altaner med udsigt over pladsen. Hotellet har en tagterrasse med swimmingpool og tilstødende Middelhavet restaurant, der byder på uforglemmelige udsigt over den Saroniske Øer, Akropolis og Lycabetus Hill. Butikker, restauranter og turist services er tilgængelige i gåafstand.







Dorian Inn Hotel



15-19 Pireos Street



105 52 Athen, Grækenland



011-30-210-5239782



dorianinnhoteldotcom Hotel MarinaThis familie-ejet og drevet hotel er beliggende i centrum af Athen kun 330 meter fra den nærmeste metrostation. Hotel Marina har 81 værelser med air-condition, satellit-tv, minibar, direkte telefon og strygning tryk efter anmodning. Hotel Marinas lobby features originale kunstværker og antikviteter forbundet med Athen æstetiske traditioner. Gæsterne har 24-timers roomservice, trådløs internetadgang, veksling, fax og on-site frisør. Nærliggende attraktioner omfatter Akropolis, den gamle by Plaka og den historiske havn i Piræus. Shoppingcentre, underholdningssteder og restauranter ligger også i nærheden.







Hotel Marina



13 Voulgari Street



104 37 Athen, Grækenland



011-30-210-5225641



marinahotel-athensdotcom Plaka HotelPlaka Hotel, beliggende i den gamle by Plaka, er et tre stjernede hotel der tilbyder en perfekt base hvorfra at udforske Grækenland gamle by. De fleste af de 67 værelser har udsigt over Akropolis, Lycabetus bakke eller Plaka, og omfatter individuelt kontrolleret air-condition, trådløst internet, 21-tommers satellit-tv, mini køleskabe, radioer, hårtørrere og digitale pengeskabe. Babysitting, tør rengøring, jern og strygebræt og sammenhængende værelser er tilgængelige efter anmodning. Plaka Hotel on-site restaurant serverer mættende morgenmad og græsk antipasti-lignende feta ost og oliven. Plaka Hotel elegante tagterrasse byder på betagende udsigt over byens skyline, og har en bar, der er åben fra maj til oktober.







7 Kapnikareas & Mitropoleos Street



105 56 Athen, Grækenland



011-30-210-3222706



plakahotel.gr

0 comments: