Coach Ture til Rocamadour, Frankrig

Besøg i fjeldsiden landsbyen Rocamadour, Frankrig på en bustur.Rocamadour, en smuk landsby i Frankrig, er et turistmål er kendt for sine religiøse pilgrimsrejser og ostefremstilling. Mange busrejser stop i Rocamadour tillader de rejsende en chance for at smage de berømte ost fremstillet af en gammel opskrift, der begynder med gedemælk, og for at besøge historiske religiøse steder ligger i kalkstensklipper udsigt over Alzou floden. Grand Tour i Frankrig - 14-Day Coach TourTravel på sølv Service luksus coach, der har ekstra benplads, tilbagelænet sæder og en rummelig bageste stue for at mødes med andre vacationers. Turen inkluderer natlige indkvartering på to og tre-stjernede hoteller, morgenmad, 10 aftensmad og sightseeing udflugter i byerne besøgte.







Efter afgang rejsende se Normandiet kysten gennem Honfleur og Mont St. Michel, før stop i den befæstede by St. Malo i Bretagne for natten. I Frankrig, besøge passagerer Loire-dalen, Ambroise, Azay-le-Rideau, Chenonceau, Rocamadour, Carcassonne, Beziers, Bormes les Mimosas, Frejus, St. Raphael, Ardeche. Krydstogt slutter i Paris, hvor passagererne kan tilmelde sig valgfrie guidede sightseeingture.







Sightseeing udflugter i Frankrig omfatter en fantastisk udsigt over land og middelalderlige byer og landsbyer, floder og strande langs de franske Rivera. Rejsende udforske Gorges du Verdon, der lever huler herunder Grotte de Clamouse og Pont d'Arc en naturlig kalksten bue. Turen inkluderer en dag i landsbyen Oradour-sur-Glane venstre urørt siden massakren på tyskerne i 1944. I Rocamadour, besøge passagerer pilgrimsrejser steder.







Leger Holidays Ltd



Sunway House



Canklow Meadows



Rotherham



S60 2XR



Storbritannien



011-44-084-4504-6251



legerdotcon Provence og Dordogne - Ni-Day Coach TourRelax på sølv Service Coach mens du rejser gennem Frankrig til Aix-en-Provence, Avignon, Nimes, Sarlat og Rocamadour. Der er masser af plads om bord på coach til at blande sig med andre rejsende. Turen omfatter otte nætter overnatningssteder, morgenmad og seks aftensmåltid. Den første nat er tilbragt i Paris, inden du fortsætter til Aix-en-Provence, kendt som "Byen med de tusind springvand." Passagerer ophold på Hotel Lion d'Or i Rocamadour for to nætter. Rocamadour er en smuk lille landsby sat i klipperne.







Turister gåtur ned ad fortove af gamle byer, shoppe i badebyerne, spise på en fortovscafé og besøge fiskemarkederne langs kysten. Vacationers kan besøge den befæstede by Avignon, der står højt over Rhône-floden og er hjemsted for Palace of the paver. Slottet blev bygget i 14. århundrede og en bolig for paverne i 14. og 15. århundrede. Turister kan besøge Pont du Gard 'akvædukt, Pont St. Benezet, en berømt brudt bro og udforske middelalderlige bygninger.







Leger Holidays Ltd



Sunway House



Canklow Meadows



Rotherham



S60 2XR



Storbritannien



011-44-084-4504-6251



legerdotcon Cosmos Grand Tour i Frankrig - 14 dages TourSee seværdigheder i Frankrig i 14 dage om bord på et komfortabelt førsteklasses træner langs bredden af ​​Loire, forbi maleriske vinmarker og maleriske landsbyer. Byer besøges, er Paris, Lyon, Beaune, Grasse, Lyon, Avignon, Arlex, Toulouse, Carcassonne, Nimes, Bordeaux, Dordogne, Rocamadour, Poitiers og La Rochelle. Turen inkluderer natlige logi, morgenmad buffet og fem middage.







Passagererne har mulighed for at besøge den berømte D-Day landing strande, Eiffeltårnet, katedraler, slotte, borge, museer og 17. århundrede paladser. Udflugter omfatte vinsmagning, besøge en parfume værksted, en tur til det romerske amfiteater i Arles og et besøg på den legendariske strande, hvor de allierede tropper landede mere end 60 år siden. Der er også mulighed for at se det berømte Bayeux-tapet, der er kendt som den ældste gobeliner i verden det er 224,3 meter lang. Det illustrerer normannernes erobring af England og er kommenteret på latin.







Fine Rejser



Niveau Fem



43 High St.



POBox 12



Auckland i New Zealand



011-64-080000-3463



finetraveldotcom

0 comments: