Billige Ture til Toscana til Birding

Det rolige landskab i Toscana er hjemsted for mange spændende fuglearter.Italien er ofte overset af birders som destination for fuglekikkeri ture på grund af den misforståelse, at Italien er ugyldig af fugle. Fugletur måske ikke så let i Italien som det er i andre europæiske lande som Frankrig eller Spanien, men Birding er en ny trend i Italien, navnlig i det åbne land i Toscana. En række af Sangere, buntings, lanners, falke og agerhøns er almindeligt set, og mange reserver og vådområder tilbyder vurdering af fund for de eventyrlystne birder. For den bedste værdi på din Birding rejse til Toscana, undgå jagtsæsonen (efteråret), når de lokale fugle har tendens til at holde sig ude af syne. Det er en grøn Grøn Verden bo i et hjem eller gård i en lille landsby giver dig en autentisk italiensk oplevelse.Planlæg din egen Birding rejse ved at vælge indkvartering i en placering gunstig for fugle, så slappe af og udforske de rullende bakker og naturlige miljøer, der omgiver dig. Det er en Green Green World tilbyder steder at bo på en rimelig sats (fra så lidt som 16 € pr nat på jord ophold, eller op til 135 euro pr nat på hoteller, som i september 2010) for miljøbevidste med en forkærlighed for afslapning. Spillesteder spænder fra hoteller til gårde til slotte, alle med en bred vifte af aktiviteter, mange fremhæve se på fugle. Prøv Fattoria Barbialla Nuova eller Podere La Casellina at opleve Toscanas Bountiful naturen på en fredelig, hjemme-stil tempo, mens du overholde de lokale fugleliv.







Det er en grøn Grøn Verden



296 Sandycombe Rd, KEW



Richmond, Surrey, TW9 3NG



Storbritannien



(01) 475-127578



itsagreengreenworlddotcom La Lucertola Fugle flagre frem og tilbage i det skovklædte områder i Toscana, navnlig i de beskyttede miljøer som Torre del Lago.En anden overkommelig mulighed for toscanske birders er La Lucertola, et par gårde i nærheden af ​​Pisa. Det ligger omkring 20 minutter fra Pisa eller Lucca, og hver hytte er bekvemt beliggende tæt vandrestier. Fugle som musvåger, høge, duer, svaler, Montague's kærhøge, tårnfalke, natugler, chiffchaff, kan bynkefugl, goldfinches, vindrosler, løvsanger, munk, gyldne Orioles and firecrests ses fra gårde, hvis du ønsker at bo tæt. Eller venture de fem miles fra Torre del Lago, en fredelig plet perfekt til birders. Ophold på La Lucertola sikrer, at ingen mangel på fugleture eller andre aktiviteter som ridning strandture eller besøger kulturskatte Pisa, Lucca og Firenze.







La Lucertola



Via di Cavina 14, Pugnano



56017 San Giuliano Terme



Pisa, Toscana, Italien



39-346-322-3021



lucertoladotcon Tasty Toscana Tasty Toscana giver birders en chance for at nyde alle aspekter af italiensk kultur, især dets kulinariske lækkerier.For en ægte Toscana flugt til en fornuftig pris, boarding overveje med en lokal toscanske familie. Dette kursus er ikke for genert birder som boarding hos en familie dråber dig ind socialt samspil med de lokale folk næsten øjeblikkeligt. Virksomheder, der specialiserer sig i familie-stil toscansk ferier stolte på gæstfrihed. Et sådant selskab, Tasty Toscana, tilbyder kost og logi med valgfrie aktiviteter, herunder kunst ture, vandreture, madlavning kurser og Birding, alle organiseret af beboere Pat og Paolo, der henvender sig til deres houseguests (maksimalt 12 i huset på én gang) for så lidt som 70 € per dag eller 420 euro pr uge. Dette er en enkel og skrabede ned ferie for birder ønsker at spare. Tasty Toscana hjem base af Palaia er en lille middelalderby 45 minutter fra Pisa eller Firenze, kun en time fra Lucca, Siena, eller Chianti, og 90 minutter fra Cinque Terre, Montalcino eller Pienza.







Tasty Toscana



Agliati 123



56036



Pisa, Italien



(+39) 0587-622 186



eller (+39) 335-569 5678



tastytuscanydotcom Toscana Kulturelle Ferie Stå af typiske turist scene med skræddersyede eventyr i maleriske landsbyer.Creative, der kan tilpasses ferier er specialitet i Toscana Cultural Holidays. Virksomheden arrangerer ferier for alle smag i det italienske landskab, med aktiviteter som supplement til Birding, ligesom kunst viser, malerkurser, køkken og vinsmagning. Du kan drage fordel af deres ekspertise til at planlægge hele din tur - med ferieboliger - eller bare for at planlægge en Birding udflugt. De hævder at være eksperter i planlægning af udflugter og tager kreative turister "væk fra alfarvej." Birders tages oftest til åen Tiberen og søen Montedoglio.







Toscana Kulturelle Holidays



Corso Matteotti 31



Anghiari



AR 52031



Italien



0575-788-152







Halvtreds Old Mill Rd



Haven Niveau B, Suite 1



Oakville, Ontario



L6J 7WI



Canada



tuscanyculturalholidaysdotcom Secret Toscana Walk The grønne træer stiplede bakker i det toscanske landskab er en perfekt, fredelige rammer for en lang række fuglearter.En vandretur ferie i Toscana til moderat aktiv birder, der ønsker at gøre mere end blot Birding, Walk kildeområder's Secret Toscana er en otte dages all-inclusive tur gennem det toscanske landskab. Rejsende kan bestille flybillet samtidigt, eller finde deres egen flybillet. All morgenmad, seks picnics og hele aftenen måltider er inkluderet, sammen med ture, der afslører den lokale kultur, en lokal repræsentant vejledende små grupper gennem vinsmagning, kunstudstillinger, og udendørs udflugter. En dejlig måde at undgå besværet med at planlægge din egen tur. Ofte kombinere omkostninger i en pakke som kildeområder's kan spare tid og penge.







Kildeområder



I samarbejde med Breakaway Adventures



328 Bridgetown Pass



Mount Pleasant, SC 29464



USA



800-567-6286



843-856-9771



headwaterdotcom



udbrydergruppe-adventuresdotcom BirdingpalBirdingpal giver en værdifuld ressource for de eventyrlystne, udgående birder. Hvis du planlægger din egen tur eller har en dag til at tilbringe uden for dit organiseret udflugter, kontakt en frivillig Birdingpal kontaktperson, der bor i Toscana vise dig, de lå på jorden og hjælpe dig med at finde de bedste Birding steder kun kendt til ægte lokale. Birdingpal kontakter er ikke betalt for deres tjenester, men de sætter pris på gaver og høflighed fra deres kolleger birders. De kan lide at interagere med mennesker af samme lidenskaber. Kontakter er noteret på Birdingpal hjemmesiden efter region og de sprog, de taler.







Birdingpal



birdingpaldotcom / Italy.htm

0 comments: