Steder at besøge i København, Danmark

Den Lille Havfrue er til København, hvad statutten Liberty er at NYC.Copenhagen er hovedstad i Danmark og et af Skandinaviens, eller Nordeuropas, større byer. Hjem til næsten to millioner danske beboere, er byen kendt som en sikker, let farbare metro, hvor næsten alle lokale taler flydende engelsk. Byen er blevet kåret som havende en af ​​de højeste krav til Levebrød med "" Monocle Magazine "i 2008 og 2010, samt en af ​​de bedste byer i henhold til konsulentfirmaet, William M. Mercer. Carlsberg Visitors CenterThe besøgscentret af Carlsberg bryggeriet har en selvstændig guidet udstilling, som varer ca 1 1 / 2 timer, om historie bryggeriet og danske øl går tilbage til 1370 f.Kr.. En forklaring på øl brygningen er angivet, og i slutningen af ​​udstillingen besøgende får to friskbrygget øl, eller sodavand i tilfælde af børn, som en del af entré. Der er ingen guidede ture og de besøgende har åbent seks dage om ugen, lukket om mandagen og åbne senere om torsdagen.







Carlsberg Visitors Center



Gamle Carlsberg Vej 11



2500 Valby, Danmark



011-45-33-27-12-82



visitcarlsberg.dk ChristianiaEstablished i 1971, Christiania er en selvejende samfund skabt af besættere, og ligger på stedet af en tidligere kaserne som et alternativ samfund. Placeret på den østlige side af Christianshavn og oprindeligt begyndte som et socialt eksperiment, samfundet eksisterer stadig leje og skattefri. Ingen biler er optaget i samfundet, og mens brug af bløde stoffer tolereres, skydevåben og "" hårde "stoffer (såsom heroin og kokain) er ikke tilladt. Du kan slentre eller cykle gennem landsbyen, og der er flere små håndværksvirksomheder butikker og markeder at besøge. Guidede ture også tilbydes.







Christiania



Prinsessegade, Christianshavn



København, Danmark



011-45-32-95-65-07



christianiadotcom HarborfrontThe statuen af ​​Den Lille Havfrue er den uofficielle symbol for byen, som ligger på Københavns harborfront. Den lille statut blev skabt af Edvard Eriksenin I 1909, efter øl baron Carl Jacobsen, for Carlsberg bryggeri, blev grebet af en ballet af HC Andersens eventyr "Den lille Havfrue." Statuen, der sidder på en klippe i havnen, overlevede de store depression og anden verdenskrig besættelsen. Mange kanalen og havnen ture kan reserveres til at se den 4-fod høj og 386-pund statue, som er en populær turistattraktion.







Den Lille Havfrue (The Lille havfrue)



Langelinie på havnen



2100 København Ø



København, Danmark



mermaidsculpture.dk

0 comments: