Shopping Tours i Italien

Besøgende til italienske byer som Venedig kan tage private shopping ture.Mens de fleste besøgende til Italien vil gøre tid til sådanne populære turistdestinationer som Colosseum, Vatikanet eller kanalerne i Venedig, vil shopping entusiaster ikke ønsker at videregive op på ture til landets afgang indkøbscentre og antikke butikker. Disse destinationer er, hvor de besøgende til Italien kan finde discounted designer varer samt vintage kunst og tilbehør. Prestige RentPrestige udlejning tilbyder private shopping ture på fabriksudsalg butikker i Firenze, Italien. Den første destination på en 8-timers chauffør Turen er Montevarchi, som er hjemsted for Space Outlet. Butikker i Space Outlet omfatter Prada, Helmut Lang og Miu Miu. Efter rummet stikkontakten, er det næste stop The Mall i Valdarno, som huser outletbutikker herunder Dolce og Gabbana, Fendi, Gucci og Giorgio Armani. Shoppere har også mulighed for at arbejde med et af Prestiges udlejning's tour koordinatorerne til at oprette en tilpasset rute for en shoppingtur. Rundvisninger kan arrangeres for op til 8 personer, og er tilgængelige året rundt. Prestige leje shopping tur har luksuriøse biler, engelsk-talende chauffører og gebyrer omfatter afgifter, vejafgifter, parkering og gas.







Prestige leje



Via Della Saggina, 98



50145, Florence, Italien



39-333-84-24-047



prestigerentdotcom Om VeniceShopping ture i Venedig er ideelle for rejsende at søge ud unikke kunstværker og antikviteter. Om Venedig, en hjemmeside med rejseinformation til besøgende, kan parre gæster med en personlig shopper, der tager dem på en 3-timers rundtur i butikker, som sælger sølvtøj, håndlavede tekstiler og smykker. Fans af duftstoffer vil nyde en tur til Venedig parfume workshops, hvor de kan købe en skræddersyet duft. Kunst og antik elskere kan gå på en halv dag shoppingtur, der tager dem til workshops, der specialiserer sig i venetiansk stil spejle lysekroner møbler. Ture er for små grupper på op til tre og skal reserveres syv arbejdsdage i forvejen.







Om Venedig



aboutvenicedotcom Delicious ItalyDelicious Italien tilbyder en shoppingtur for byen Torino, som er hjemsted for en række specialbutikker og butikker. I Torino shoppingtur fås tirsdag til lørdag og funktioner besøgene til læder butikker og historiske smykker butikker, der bære samleobjekter emner. Turen omfatter også ture til designer showrooms og en Emporium som udøver varer fra populære italienske designere som Prada og Gucci.







Lækker Italien - Tasting ture



Via degli Alpini N.6



14019 Villanova d'Asti



Italien



39-0141-948467



deliciousitalydotcom

0 comments: