Rhinen Castle Tours i Tyskland

Der er en række slotte langs Rhinen.Rhinen er hjemsted for en række middelalderborge. Nogle af disse er i ruiner, mens andre har stået sin prøve tid eller er blevet genoprettet. Touring nogen af ​​disse steder er et skridt tilbage i historien til en periode med feudalismen og ridderlighed. Tilbyde disse slotte et kig ind i livet for mennesker, der levede for århundreder siden, så vi kan skimte værdierne og kulturen i tiden. River Castle ToursThis tur kan rumme op til 30 personer og indeholder castles direkte på Rhinen og på Mosel, Neckar og Main bifloder. De ni dages tur tager dig gennem flere byer ved Rhinen, herunder Koblenz, Köln og Rudesheim. Du vil se nogle af de slotte udefra kun, når du rejser ned på Rhinen med båd, da der er så mange slotte at se. Ture vil blive arrangeret for større slotte, ligesom det 11. århundrede Marksburg og 12. århundrede Burg Eltz. Turen inkluderer al jord og flod transport samt guide og entré. Den pakke indeholder syv overnatninger, syv morgenmad og seks tre-retters menuer i sin pris. Flybilletten er arrangeret særskilt.







Astrid Baur Rejser



Hoehenstrasse 8



87629 Hopfen am See



Tyskland



202-580-8732



europeancastlestoursdotcom Rhinen Slot TourThis er en syv-dages, seks-nat selv-guidet tur, der omfatter fem morgenmad og en udlejningsbil i pakken. Det spændende ved denne tur er, at du faktisk vil bo i et par middelalderborge. De historiske slotte i Rothenburg og Heidelberg er blevet omdannet til maleriske bed og morgenmad. Du vil bruge fem af dine seks nætter i tre forskellige slotte. Slottene tæt Heidelberg og Oberwesel blev bygget i løbet af det 12. århundrede, mens Rothenburg slottet er en tusind år gammel. I løbet af din aften i Køln, vil du overnatte i en fem-stjernet hotel, ved siden af ​​Köln Katedral. Prisen for et fly er ikke medtaget i denne pakke.







Umfulana Skræddersyet Tours



Wipperfürther Straße 376



51515 Kürten, Tyskland



215-586-3580



umfulanadotcom slotte på Rhinen RiverYou måske ikke ønsker at bruge din hele turen til Tyskland for at turnere slotte på Rhinen. Hvis det er tilfældet, kan en en heldagsudflugt på Rhinen være, hvad du leder efter. Denne pakke inkluderer en tur til enten Burg Rheinstein eller Burg Reichenstein, da slottet turene roteres på sæsonbestemte. Efter turen, vil du tage et flodkrydstogt at se historiske steder og borge ad Rhinen. Din dag turen også en tre retters menu, vinsmagning, guide service og transport med motor coach. Dette er en fantastisk mulighed, hvis du gerne vil se nogle højdepunkter i Rhin-området og er ikke interesseret i en all-inclusive-pakken.







RTT Rejser



KMC Center, Bygning 3336



Ramstein Air Base, Tyskland



011-480-6330-6650



rtttraveldotcom

0 comments: