Familie Rejser til Grækenland

Grækenland har en overflod af kulturelle og historiske steder.Omgivet af Middelhavet, Ioniske Hav og Det Ægæiske Hav, Grækenland er et af de mest besøgte rejsemål, Grækenland har en overflod af kulturelle og historiske steder. Besøg Apollon-templet i Delphi, tour den middelalderlige by Rhodos, eller udforske den gamle vidundere Athen. Erfaring Grækenland og alt hvad den har at byde på, mens der opfylder ethvert medlem af din familie. Norwegian Cruise til GreeceTaking et krydstogt til Grækenland er en god måde for familien at opleve landet uden at bekymre sig om transport eller indkvartering. Norske Cruises skibe tilbyder faciliteter såsom swimmingpools, vandrutsjebaner, bowling, spil, knægt centre, teen diskoteker og mere for at holde børnene underholdt sammen med kasinoer, kurbade, og dans for de voksne. Norwegian Cruise Line tilbyder flere krydstogt muligheder for at Grækenland med udflugter, der omfatter vulkan vandreture og udforske landet på en 4x4 eventyr. En mulighed er at rejse på den norske perle en 14-dages tur / retur krydstogt afgår fra Venedig og besøger Grækenland, Tyrkiet og de græske øer. Stopper omfatter Athen, hvor du vil besøge Parthenon og templet Poseidon, og Efesos, hvor du kan udforske den gamle by og en af ​​de mest velbevarede arkæologiske lokaliteter.







Norwegian Cruise Line



7665 Corporate Center Drive



Miami, Florida 33126



866-234-7350



ncldotcom Aegea AdventuresAegea Adventures tilbyder rejsemuligheder fra et sæt rejseplan til en skræddersyet ferie planlagt specielt til din familie. Vælg mellem en guidet eller selvstændige guidet tur. Du kan også vælge at have en chauffør tage dig til dine destinationer. Aegea Adventures tilbyder cykling, vandreture, snorkling og badning. Nogle faste ruter omfatter Junior Argonauterne Familie Cruise, hvor familier sejle i otte dage, der i græsk historie sammen med cykling, svømning og snorkling, Grand Grækenland for Bedsteforældre og børnebørn, hvor du kan se, hvor guderne i den græske mytologi spillede; Saroniske familie cykling, som gør det muligt aktive familier en chance for at cykle rundt på Peloponnes-halvøen, eller Slotte & Kalamari tur, hvor du kan turen den middelalderlige slotte i Rhodos. Uanset om din familie ønsker at vandre, tage en madlavning klasse, eller slappe af på stranden, kan Aegea oprette en ferie passer til dig.







Aegea Adventures



244 Fifth Avenue



Suite C214



New York, NY 10001-7604



800-867-1753



aegeaadventuresdotcom National Geographic ExpeditionsKnown for sine magasiner, National Geographic tilbyder også på verdensplan ekspeditioner og muligheder for familier at turnere nye lande med en ekspert bekendt med området. På ruten Grækenland Familie Adventure, rejser familier med en Athen indfødt. Turen giver familierne mulighed for at opleve Grækenland fra et andet perspektiv ved at sejle en tremastet SV Panorama. Familier kan opdage gamle templer, udforsk slotte og grotter, og deltager i "" Olympic "" begivenheder. National Geographic Expeditions tilbyder svømning og snorkling, hands-on aktiviteter for unge familie medlemmer, og kajaksejlads i skjulte bugter.







National Geographic Expeditions



1145 17:e Street NW



Washington, DC 20036



888-966-8687



nationalgeographicexpeditionsdotcom

0 comments: