Sightseeing Tours i Italien

Sightseeingture i Italien kan omfatte populære destinationer som f.eks Roms Colosseum.Italien hjemsted for mange af verdens-berømte turistmål. Rejsende kan drage fordel af sightseeingture at besøge populære steder i områder som Toscana, Rom, Milano og Venedig. Sightseeingture foregår på land og vand og kan give gæsterne et behind-the-scener udsigt over det gamle Rom, besøge moderne Milanese butikker, eller en dybtgående rundtur i Toscana. Ture i TuscanyAustralia-baserede Tours i Toscana tilbyder ture af forskellig længde, herunder en-, syv-og 14-dagsudflugter. Alle ture inkluderer overnatning på en villa, måltider og overførsler fra et lokale togstation. En dag tour udsætter besøgende oplevelser, såsom en vin tur i Chianti regionen eller en shoppingtur til området forretninger. Taste of Tuscany syv dage tur tager rejsende til Chianti, Cortona, Siena, Firenze og San Gimignano og omfatter ved besøg i Mangia Tower, San Lorenzo markedet og Ponte Vecchio-broen. De to-ugers turné tilføjer standser ved Assisi, fødeby St. Francis og Val di Chiana Designer Outlet. Skræddersyet ture også til rådighed for grupper varierer i størrelse fra to 40 gæster.







Ture i Toscana



21 Christine Ave.



Eltham VIC 3095



Australien



61-0400-191-1511



toursoftuscanydotcom When in Rome ToursWhen i Rom Tours tilbyder en række sightseeing ture i Rom og i hele Italien. Private ture såsom Rom på en dag tur tager de besøgende til populære turistmål såsom Colosseum, Sixtinske Kapel og Peterskirken. The Ancient City tour funktioner ture til det kejserlige Fora og Pantheon og Trevi-fontænen. Dag ture til Pisa, Firenze og Venedig er også tilgængelige. When in Rome Tours tilbyder også lille gruppe ture og busture, der tager de besøgende til destinationer som Pompeji og Castelli Romani vinfremstilling region.







When in Rome Tours







wheninrometoursdotcom IsangoIsango's Milan sightseeing giver rejsende en garanteret reservation til at se Da Vinci's Sidste Nadver samt en rundvisning i det berømte La Scala opera huset og Duomo katedralen, der fandt mere end 400 år at bygge, ifølge Isango's hjemmeside. Milano er en mode kapital og sightseeing tour rute includes stopper ved Corso Venezia shopping-distriktet og Galleria Vittorio Emanuele arkade. Turen er en halv dag, og engelsk-, tysk-og fransktalende guider er til rådighed.







Isango USA



9 Kings Brook Ave.



Shrewsbury, MA 01545



866-663-7017



isangodotcom Venedig Båd InternationalVenice Båd International tilbyder sightseeingture i den venetianske øer, der tager gæster til kanalerne, Saint Mark's Square og biennale-haverne. Turen stopper også ved øen Murano, som er berømt for sine farvede glasswares. I aften kan passagererne stige en tur gennem byen fra Markuspladsen før vender tilbage til Tronchetto, som også er udgangspunktet for turen. Venedig Boat International noter på sin hjemmeside, at det har stået i spidsen for ture for mere end 30 år og tilbyder også skræddersyede landudflugter ledet af professionelle guider.







Venedig Boat International



Fondamenta del Ponte Longo 254 / A - 30133 Giudecca (Venezia)



Italien



0-41-411032



veniceboatinternationaldotcom

0 comments: