Franske Riviera Natklubber

Kysten af ​​den franske Riviera.Den franske Riviera løber langs den sydøstlige kyst i Frankrig, der grænser op til Middelhavet. Det er kendt for sin smukke natur og en vis mængde af glamour og rigdom. Mange berømtheder har huse i det franske Riviera, og turister fra hele verden besøger området hele året. I de franske Riviera, finde festdeltagere en overflod af natklubber, der spiller en bred vifte af musik. Les Caves du RoyLes Caves du Roy er en, hvis de mest glamourøse natklubber i den franske Riviera. Det har til huse i Hotel Byblos, et hotel med et ry for at tiltrække højt glamourøse individer. Det har været i drift i mere end 40 år, hvilket er en anden grund har det så høj en internationalt ry. Interiøret er indrettet i Dolce Vita stil og er mange barer, borde og private kroge hele væsentligste dansegulvet. Huset DJ, Jack-E, spins house musik hele natten, mens gæsten DJs føje til mix. Denne natklub er kendt for sin dyre drinks og berømte klientel, ud over sin musik og sjov atmosfære.







Les Caves du Roy



Avenue du Maréchal Foch



83990 Saint-Tropez, Frankrig



04-94-97-16-02



byblosdotcom Jimmy'zJimmy'z er en fast bestanddel natklub i Cannes, der er populært hele året, i modsætning til nogle af de klubber i området, som lukkede ned eller blive mindre populære efter Cannes Film Festival, der fejrer international short-og spillefilm , lukker. Det er kendt for at være meget tilgængelig, selv når festivalen bringer skarer af rejsende og berømtheder. Interiøret er indrettet i 70'erne udsmykning, der fungerer som en tilbagevenden til det franske diskotek paladser fra fortiden. Under filmfestivalen i Cannes den er vært for en række firmaarrangementer. Folk i alle aldre hyppige klubben, og luften er både laid-back, og afhængigt af om natten, bare en smule glitzy.







Jimmy'z



1 Jetée Albert Edouard



06400 Cannes, Frankrig



04-92-98-78-78



jetsetreportdotcom PalaisPalais er en natklub i Cannes er kendt for sin udøvende kunstnere med singler toppede hitlisterne. En ny etape er tilgængelig for live-optrædener, så godt, men hovedfokus er på dansegulvet. Dansegulvet er på forskellige etager, centreret omkring DJ i midten. Klubben byder på Funktion én lyd-system med et lysshow udstyret med 200 lys. Hvert år, Palais ændrer sin udsmykning og lineup, der tegner sig for den årlige tilbagevendende.







La Rotonde de Lérins, Boulevarde de la Croisette



06400 Cannes, Frankrig



04-92-99-33-33



Palais-clubdotcom?

0 comments: