Liste af monumenter i Frankrig

Arc de Triomphe er en af ​​Frankrigs berømte monumenter.Kendt for sin told, arkitektur og kunst, Frankrig er et populært feriemål for dem, der ønsker at have en rig kulturel oplevelse. En anden funktion, der trækker de rejsende til landet er de mange monumenter. Fra den nordlige del af landet til de sydlige regioner, bugner det land med berømte monumenter, der er værd at se på dine rejser. Arc de TriompheCommissioned af Napoleon i 1806 til ære dem, der har kæmpet for landet, især under Napoleonskrigene, Arc de Triomphe er den største triumfbue i verden. De 162 fod bue, som blev færdig i 1836, er centrum for 12 udstråling veje, den mest berømte af dem er Champs Elysees. Strukturen består af fire skulpturer, der mindes triumf i 1810, Resistance, Fred og afgang af frivillige. På toppen af ​​monumentet på ydersiden vægge, vandt navnene på de store slag under den franske Revolution og Napoleonskrigene og navnene på mindre sejre og 558 generaler er anbragt på indersiden. Under buen sidder Tomb of the Unknown Soldier-en soldat fra første verdenskrig --- med den Evige Flamme, som sidder ved siden af ​​graven tjener som en påmindelse om dem, som gjorde tjeneste i begge verdenskrige. Du kan klatre op i toppen af ​​buen til at træffe den smukke udsigt over Paris og også besøge museet, der fortæller historien om strukturen. Det er åbent dagligt fra 10:00 til 10:30, oktober 1 til 31. marts og fra 10:00 til 11:00 April 1, indtil 30. september.







Arc de Triomphe



Place du Général-de-Gaulle,



Paris, Frankrig



01-55-37-73-77



arc-de-triomphe.monuments-nationaux.fr/en Sacré-Coeur BasilicaAlso beliggende i Paris, Sacré-Coeur Basilikaen, eller Basilica af Sacred Heart, sidder på det højeste punkt af byen i Montmartre. Placeringen af ​​denne romersk-katolske siges at være det sted, Saint Denis-skytshelgen for Paris-bar hans hoved efter at han led martyrdøden. Byggeri på kirken denne begyndte i 1875, da grundstenen blev lagt efter den fransk-preussiske krig og konstruktion var ikke afsluttet, før 1914. I 1919, efter afslutningen af ​​første verdenskrig blev kirken bragt til basilika status. Denne romansk stil Kirken er tegnet af Paul Abadle. Den indeholder tre porticos omgivet af bronze statuer af Jeanne d'Arc og Saint Louis IX. The basilika er hjemsted for Savoyarde - en af ​​verdens tungeste klokker vejer 19 tons. Besøgende kan turen monumentet dagligt, fra 06:00 til 22:30







Sacré-Coeur



Pl. du Parvis-du-Sacré-Coeur



18e, Paris, Frankrig



01-53-41-89-00



Sacre-Coeur-montmartredotcom Mont Saint MichelThis monument er på en lille ø på den nordlige kyst af Frankrig i Normandiet. In 708, angiveligt ærkeenglen Michel syntes før St. Aubert, biskoppen i Avranches og pålagde ham at bygge en kirke på øen. Man siger, at St. Aubert ikke fulgte den undervisning, han fik, indtil ærkeenglen brændt et hul i hans kranium og placeringen blev officielt navngivet Mont Saint Michel den 16. oktober 708. I løbet af det 11. århundrede blev et benediktinerkloster Abbey og kirke bygget på toppen af ​​holderen og står stadig på stedet i dag. På din klatre op til toppen af ​​Mount at se klosteret og kirke, vil du være omgivet af de butikker, restauranter og kroer, der omgiver bunden af ​​holderen.







Mont Saint Michel



BP 22,



50116 Le Mont-Saint-Michel, Frankrig



02-33-89-80-00



au-Mont-Saint-micheldotcom

0 comments: