Ørkener i Spanien

Bardenas Reales er en af ​​tre ørken områder i Spain.For udendørs entusiaster, der hellere vil tilbringe deres ferie vandreture eller cykling gennem barske ørkenlandskaber, Spanien har flere steder af interesse. The Tabernas naturområde er den eneste sande ørkenen region i hele Europa, i henhold til Andalusien naturparker og med adskillige semi-ørken områder omkring Spanien, kan turister i alle aldre finde den perfekte udendørs tilflugtssted. Tabernas Naturlig AreaSituated nær Sierra Nevada, Gador, Filabres and Alhamilla bjerge, er denne ørken siges at se så meget som den nordamerikanske Southwest, at mange film er blevet filmet her. De mest bemærkelsesværdige er Clint Eastwood "spaghetti westerns" "i 1960'erne:" en knytnæve Fuld af Dollars "og" "" Den gode, den onde og den grusomme ". Mens besøger Tabernas, så sørg for at se "" mini-Hollywood "forlystelsespark, der giver gæsterne en rundrejse i sæt til disse berømte film og andet.







For dem som ikke er interesseret i klassisk amerikansk film, har Tabernas en bred vifte af aktiviteter for hele familien. I byen Gergal, inden det naturlige område er den spansktalende-tyske astronomiske observatorium. Det siges at være den mest vigtige europæiske observatorium. På grund af de klare himmel over ørkenen, har stjerne-gazers uhindret udsigt over himlen.







Besøgende på jagt efter historien vil opdage, at byen Tabernas er hjemsted for ruinerne af et 14. århundrede slot. According til Andalusien National Parks, tjente slottet som tilflugtssted for Spaniens dronning Isabel, og kong Ferdinand, mens de kæmpede mod maurerne under belejringen af ​​Almeria. Bardenas Reales Naturlig ParkSituated i Navarras sydøstlige region (Navarra er bedst kendt for den årlige "drift af tyre" "i Pamplona), er Bardenas Reales Natural Park. Parken omfatter tre naturreservater - Vedado de Eguaras, der har ruinerne af slottet Penaflor; Rincon del Bu (Bardenas Blanca), den mest fotograferede arealet af alle Bardenas Reales, og Natur Reserve Caidas de la Negra (Bardena Negra) , som indeholder den eneste Aleppo fyrreskov i regionen.







Bardena Negra blev udpeget en beskyttet biosfære af De Forenede Nationers Uddannelse, Videnskab og Kultur (UNESCO) i 2000. Sin dybe slugter og glat plateauer har gjort dette landskab en muse for forfattere og malere gennem tiderne. Det var en filme site for "" James Bond "film," The World er ikke nok. ""







Der er flere udsigter inden for parken. Alto de Aguilares tilbyder den bedste udsigt over Bardena Blanca regionen, Balcon de Pilatos er en observatorium for fugle-of-bytte er hjemmehørende i området (ørne, gribbe og ugler). Castildetierra and Pisquerra er opdelt i spothandel i den Bardena Blanca regionen, der tilbyder fantastisk udsigt over den naturlige klippeformationer findes overalt i regionen, ifølge Kongeriget Navarra.







Comunidad de Bardenas Reales de Navarra



San Marcial 19



31500 Tudele



Spanien



34-948-82-00-20



Bardenas @ alehopdotcom Cabo de Gata-Nijar Natural ParkAlong kyst Almeria er den Cabo de Gata-Nijar Natural Park. Med sin høje temperaturer og lav årlig regn falder, de indre område af Cabo de Gata-Nijar Natural Park betragtes som en semi-ørken. Dette område har været portrætteret i bøger og skuespil som en dyster, ubeboelig sted.







UNESCO har udpeget Cabo de Gata-Nijar en beskyttet biosfæren 1997. På de indre områder, kan vandrere og cyklister se regionens barske landskaber og unikke planter og dyreliv, såsom dværgen fan håndfladen (Europas eneste indfødte palme) og mere end 15 arter af firben.







Besøgende, der ikke er interesseret i palmer og øgler vil nyde de kystnære områder i Cabo de Gata-Nijar, der tilbyder uberørte strande og vådområder. Disse områder ynglepladser og vinter levesteder for flere fuglearter som flamingoer, gråt og violet hejrer, kraner, klyde, viber og sort-vingede stylter. For turister, er der mange byer og byer af interesse omkring området: La Isleta, Las Negras og San Jose.







Cabo de Gata-Nijar Visitor Center



Los Amoladeras on the AL822 på Km7



950-160-435



Driftstimer: Juni til september: 10:00 til 14:00 og 6 til 20:00 Mellem oktober og maj: Tirsdag til søndag, fra 10:00 til 02:00 og 4 til 06:00 april og maj: indtil 08:00

0 comments: