Ture i Cinque Terre, Italien

Cinque Terre strækker sig over de italienske riviera.Cinque Terre, Italien strækker sig langs den maleriske italienske Riviera, en "" halskæde "fem fiskerlandsbyer: Monterosso al Mare, Vernazza, Riomaggiore, Manarola and Corniglia. Forud for reservere en tur, skal de besøgende overveje websteder, de ønsker at se. According til Toscana Tours, er Monterosso al Mare mest besøgt af turister, mens Vernazza er en smuk by, der rager ud på en klippeskrænt. Riomaggiore og Manarola er historisk vigtige: turister kan besøge resterne af et slot fra det 1300-tallet. Eller de kan besøge den ældste af de fem byer, Manarola, som har den gotiske kirke San Lorenzo, bygget ca 1338. Corniglia er på en flad højland dækket med vinmarker. Cinque Terre Vandreture turister med Rei Adventures kan afslutte deres rejse ved at besøge primordiale hulerne eller marmor stenbrud.REI Adventures har en vandretur gennem Cinque Terre bedømt som "moderat", "betyder, at turister skal have nogen erfaring trekking tværs stenet terræn - det kan have stejle skråninger og pludselige nedkørsler. For 7 dage, 6 nat Cinque Terre vandreture gebyret omfatter værelser med private badeværelser, nogle måltider og transport med tog i slutningen af ​​turen.







Dag 1 begynder i havet oase i Santa Margherita, hvor gæsterne slå sig ned i for en nat og mødes med deres rejseledere. På andendagen, vandrere tværgående stranden klipper fra Camogli til Portofino, til steder såsom klosteret i San Fruttuoso, fra det 13. århundrede. På dag 3 går rejsende via toget til Levanto hvor de får picnic forsyninger, og flytte til fods til Monterosso, hvor de vil tilbringe to nætter. With Monterosso som hjemmebase, på dag 4,. De vandretur langs stier, der i sammenføjningen fem vigtigste byer Cinque Terra Der er tid til en svømmetur i havet. Resten af ​​turen er udstyret med en fæstning, som engang var en vigtig defensiv bygningen mod at angribe pirater, en båd tur til Palmaria, hvor rejsende kan udforske en neolitiske hule, og en marmor stenbrud.







Rei Adventures



PO Box 1938



Sumner, WA 98390



1-800-622-2236



reidotcom Fodreise i Cinque Terre, Italien Skjult Italien Turene tager vandrere gennem olivenlunde.Skjult Italy satser deres 7 dage / 6 nat Walking Tour i Cinque Terre som grad 1, betyder det en familie-venlig ekspedition, hvor børn 10 år og derover er velkomne. Forbehold omfatter indkvartering på hoteller drives af familier, som alle har badeværelser i hver pakke.







Den anden dag indeholder en afslappet tur på en sti, at rederierne i havet og nederdele omkring en gammel kloster. På dage 3 og 4, bugte turister langs Sentiero Azzurro. I betragtning af den øgenavnet "Light Blue Trail", "det forbinder alle 5 landsbyer. Det bugter gennem olivenlunde samt stien kendt som via dell'Amore, en sti, der forbinder Manarola with Riomaggiore, med tilnavnet Love Road, fordi elskere har fundet trøst i den spektakulære udsigt. Efter 6 dage, kan trætte ben hvile på en bådtur fra Portovenere til en nærliggende ø. Besøgende tur klostre fra det 11. århundrede før slutter den 7. dag i La Spezia, der sidder på spidsen af ​​bugten La Spezia og er vært for en sværm af museer og markeder.







Skjult Italy



Frosh International



Den italienske Specialist Division



100 Larkspur Landing Circle



Ste. 104



Larkspur, CA 94939



1-800-949-0603 Walking i Cinque Terre Walker og vandrere både kan se gotiske arkitektur i kirker, såsom kirken Sankt Andreas.Girsole italienske Walking Tours skræddersy ture i hele Italien, herunder Cinque Terre området, der er baseret på de behov og ønsker eventyrere. I den typiske Cinque Terre turné, inkluderer faciliteter morgenmad og aftensmad, guidede daglige gåture og en professionel rejseleder. A Cinque Terre ferie med Girsole starter og slutter i Monterosso og varer 5 dage og 6 nætter. På den første dag, hilse turistguider og sætte gæsterne med aktiviteter i dagene der kommer. Den anden dag starter med en tur fra Monterosso to Levanto, en by kendt som hjemsted for kirken Saint Andrew, der blev bygget i det 13. århundrede og er stadig som et eksempel på gotisk arkitektur. På den tredje dag, vandre gæster gennem fiskeri landsby Vernazza, og kan tur i Doria Castle, bygget i det 15. århundrede for at holde øje med at invadere pirater. På dag 4 turister tager til det sydligste landsby Cinque Terre: Riomaggiore, et fristed for vinelskere, fuld af vinmarker. På den femte dag er der en guidet rundtur i fiskerbyen Portofino. Ud Portofino kyst er "" Kristus af afgrunden "," en statue sunket i 1954 som en hyldest til sejlere, der har mistet livet til søs.







Girsole



1745 Niagara St.



Denver, CO 80220



720-989-9732



girosoledotcom

0 comments: