Rejser til Grækenland & Tyrkiet

Rundrejse i Middelhavet eller Sortehavet under dit besøg.Kalkun og Grækenland er fyldt med forbløffende sceneri, livlig begivenheder og opdage uovertrufne oplevelser. Udforske deres rige historie, intim kulturer, omfattende traditioner, moderne sort, arkæologi, geologi og kunst. En middelhavsenergiring tur kan gøres med jernbane, færge og førerhus, eller med et krydstogt linje. Overvej at tilføje til Italien din tur til runde ud din rejseplan. Athen en række arkæologiske lokaliteter nåde Akropolis.Athen er en pulserende moderne storby med en blomstrende kulturliv. Check med din tur gruppe eller dit hotel concierge at se, hvilke koncerter og udstillinger bliver tilbudt. Athen er også kendt for sine klub kultur.







Oldtidens Athen bedst besøgte gennem Metro og gå ture. Den gamle lag for byen er blandet med den nye. Parthenon, som ligger på Akropolis kan ses af alle områder af byen. Renoveringer og rekonstruktioner har bragt denne spekulerer tilbage til vores visning. Græske øer Santorini gaderne udstille typiske ø arkitektur.Udelader af havnen i Piræus på en af ??de mange færgeruter til rådighed, og besøge nogle af Grækenlands mere end 60 beboede øer på vej fra Grækenland til Tyrkiet. Syv store øgrupper er tilgængelige, og du er nødt til at planlægge omhyggeligt eller har lidt tid til at besøge dem. Ofte er at vende tilbage til Athen og en færge til næste ø påkrævet. Lufthavne ligger på nogle af de store øer.







Santorinis volcanic historie gør for fertile vindyrkning land samt chokerende smuk sort sandstrande og udsigt til en halvt begravet krater. Find klar vandes strande og omfattende natteliv på øer som Mykonos og Paros. Udforsk minoiske kultur nær resorts i Kreta. Kan rejsende besøge Patmos der traditionelt behandlede hjem apostlen Johannes. Istanbul Traditionelle markeder ofte specialiserer sig i krydderier markeder, handel te og krydderurter.Der er mange af byzantinsk Konstantinopel tilbage i den meget moderne folkerige by Istanbul. Besøg på historiske moskeer, kirker, såsom Hagia Sophia, er afgørende. Kvinder vil have bedre held med at få adgang til nogle websteder, hvis de bærer lange bukser og skjorter, og de vil måske overveje en hovedbeklædning.







History buffs kan støde det østromerske imperium på Hagia Sophia og det Osmanniske imperium på Topkapi Palace. Walk slagmarker for både de gamle trojanske krig og World War I Gallipoli angreb på nærliggende Dardanellerne steder. Ephesus The Library of Celsus blev oprindeligt bygget som en mausoleum.De gamle og stort set rekonstrueret site i Efesos er af interesse for begge disse studier antikke Rom, og de nedsænkes i bibelhistorien. Fællesskabet i St. Paul behandlet i sine breve boede her. Den omfattende Byen giver et godt overblik over tidlige romerske liv. Kappadokien Erosion har forladt formationer og "" fe skorstene "i hele området.Kappadokien bløde vulkanske rager blev brugt af tidlige kristne som skjulte kloster hjem. Rejsen til indre Tyrkiet i bus eller bil til at gå gennem den underjordiske rum. Some udvej kultur og fritidsaktiviteter, såsom mountain biking, har bygget op i området.

0 comments: