Hoteller i Geseke, Tyskland

Geseke tilbyder flere hotel muligheder.Geseke ligger i det centrale europæiske nation af Tyskland. Byen er en del af staten Nordrhein-Westfalen i det vestlige Tyskland, på den Soest distriktet. Geseke ligger tæt på byer, som f.eks Erwitte, Salzkotten, Ruthen and Lippstadt. For rejsende, som er på udkig at besøge den lille tyske by, er der forskellige hoteller at bo i. Hotel FeldschlosschenThe Hotel Feldschlösschen er en familie-drevet af Engels bolig, som har eksisteret i mere end et århundrede. Hotel Feldschlösschen kombinerer traditionel elegance med moderne komfort. The Geseke Hotellet består af rummelige enkeltværelser og dobbeltværelser værelser samt suiter. Både rygning og røg-værelse værelser er til rådighed. In-room bekvemmeligheder direkte dial telefoner, fjernsyn, ære barer og private badeværelser. Gratis morgenbuffet er inkluderet i alle de værelsespriser. Andre funktioner af hotellets er gratis brug i en on-site fitnesscenter og sauna. Handicappede enheder er til rådighed, som er omfattende konference-og mødefaciliteter.







Hotel Feldschlösschen



Salzkottener Str. 42



59590 Geseke, Tyskland



011-49-29 42 98 90



hotel-feldschloesschen.de Schloss Hotel EringerfeldThe Schloss Hotel Eringerfeld er en historisk slot indkvartering, der har en romantisk atmosfære. Schloss Hotel Eringerfeld er beliggende i den naturskønne bjerge Geseke og funktioner traditionel barok arkitektur samt frodige park og et kapel. Det restaurerede slot blev bygget under 17. århundrede, og er velegnet til både fritids-og forretningsrejsende. Hotellet består af luftige og lyse møde-og konferencefaciliteter for mellem fem og 85 delegerede. De 50 individuelt designede værelser, alle har eget bad og omfatter W-LAN high-speed internet adgang, satellit-tv og telefoner. En luksuriøs bryllupsrejse suite findes også. Gratis komplet morgenmad serveres til alle gæster. On-site restaurant har specialiseret sig i både internationale og regionale retter.







Schloss Hotel Eringerfeld



Steinhauser Strasse 8



59590 Geseke, Tyskland



011-49 2954 90 forlængelse 0



Schloss-eringerfeld.de Gastehauser Dicke BirkenGastehauser Dicke Birken er et stort Geseke pensionat hotel tilbyder rummelige og overkommelig indkvartering. Det ligger en kort køretur fra byens banegård. Gastehauser Dicke Birken er sammensat på 577 værelser, 71 af disse er en suite med toilet og bruser. Der er 1.050 senge til rådighed i alt. Enkelt, dobbelte, tredobbelte og med fire soveværelser er alle tilgængelige. Nogle funktioner og understreger, at leveres til gæster i Geseke hotellet omfatter komplet morgenmad for et gebyr, indendørs swimmingpool, pool bord, fitnesscenter, teater rum, legeplads til børn, sauna og en aerobic-studio. On-site spisestue henvender sig til specielle diætetiske forespørgsler, med gluten-fri, vegansk og vegetarisk måltid muligheder.







Gastehauser Dicke Birken



Steinhauser Strasse 7



59590 Geseke, Tyskland



011-49 2954 9244 26



grukid.de / G% E4stehauser_Dicke_Birken.html

0 comments: