Billige Seine-floden, Paris, Cruises

Flere selskaber opererer både på Seinen.Et af de bedste måde at se byen Paris er af vand. Dag eller nat både rejse op og ned af Seinen gennem hjertet af byen, forbi mange af verdens-berømte monumenter og steder, som linje kajpladser ovenfor. Rejsende har et helt nyt perspektiv fra vandlinjen, om at se byen i strålende solskin på en dag krydstogt eller i skyggefulde elegance af et krydstogt i aften. Compagnie des Bateaux Mouches Det eneste bedre end at se Paris fra dets kajer er at se det fra selve floden.The Bateaux Mouches har været ledsagelse turister og parisere både op og ned Seinen i mere end 60 år. Hver af virksomhedens fem moderne både har en formel restaurant, underholdning og glasvægge hele vejen rundt til at give den klareste udsigt over byen muligt. Både orlov til både frokost og middag cruise fra Port de la konference om Rive Droite side af Pont de l'Alma i nærheden af ​​Eiffeltårnet i det centrale Paris. For de bedste køb, springe måltidet og tage en af ​​det daglige Panoramic Cruises uden mad, som afviger fra samme havn 16 gange dagligt, hvert 20. minut fra 19:00 til 11:00 i højsæsonen (april 4 gennem 30 september ). I lavsæsonen (okt. 1 til 31 mar), findes der 13 afgange om dagen. Fra september 2010 er satsen for denne mulighed i enten sæson 10 € (ca. 13 dollars) per voksen og 5 € (ca. 7 dollars) per barn.







Compagnie des Bateaux Mouches



Port de la Conférence



Pont de l'Alma, Rive droite



75008 Paris



Frankrig



011-33-0-1-42-25-96-10



Bateaux-mouches.fr Bateaux Parisiens Panorama båd på SeineBateaux Parisien Cruise Tours eller Croisieres Promenades afgår fra både Eiffeltårnet og Notre Dame dagligt. Ture afgår fra Eiffeltårnet orlov fra kajen Pier 3 mellem tårnet og Palais Trocadero on Rive Gauche, der varer en time og tage passagerer op og ned ad Seinen for at se de store arealer langs vandvejene i byen. Turen inkluderer fortælling i 13 sprog (herunder engelsk), indvendig og udvendig siddepladser med udsigt og ekspert guider. Ture afgår fra Notre Dame orlov fra Montebello Quay et par skridt fra Domkirken, også for en times rejse. Ekspertkommentarer på fire sprog (herunder engelsk), værtinde guide og interiør og eksteriør siddepladser med udsigt. Fra september 2010 er satsen for enten krydstogt 11 € (ca. 14 dollars) per voksen, og € 5 (omkring 6,50 dollar) pr barn. Afgår adskillige gange om dagen og om aftenen med tidsplanen justeret for sæson.







Bateaux Parisiens



Port de la Bourdonnais



75007 Paris



Frankrig



011-33-0-1-76-64-14-45



bateauxparisiensdotcom Bateaux Les Vedettes du Pont-Neuf Pont Neuf er faktisk den ældste bro i byen.The Bateaux Les Vedettes du Pont-Neuf driver en samling af fire moderne panoramiske både, der gør at køre op og ned Seinen fra deres udgangspunkt og i Pont Neuf. Højdepunkter på ruten omfatter Hotel de Ville, Notre Dame, Louvre, Musee d'Orsay, Pont Alexandre III, Tour Eiffel og Place de la Concorde. Hver båd har indendørs og / eller udendørs siddepladser og en snackbar. Der er flere dag-og aftentimerne afgange om dagen, korrigeret for sæson. Fra september 2010 er satsen for hver en time tur 12 € per voksen (omkring $ 16), og 6 euro pr barn (omkring $ 8).







Bateaux Les Vedettes du Pont-Neuf



Square du Vert Galant



75001 Paris



Frankrig



011-33-0-1-46-33-98-38



vedettesdupontneufdotcom

0 comments: