Pakkerejser til Venedig

Besøg St. Mark's Square (Piazza San Marco) på din tur til Venedig.Grundlagt mere end 1.500 år siden, byen Venedig i det nordlige Italien er en by på vand, der er forbundet med mere end 150 kanaler og 400 broer, ifølge Verdenssundhedsorganisationen rådgiver hjemmeside. Sin rige historie, fantastisk arkitektur og maleriske vandveje tiltrække turister på verdensplan, der overstiger antallet af byens 60.000 indbyggere på daglig basis, ifølge Lonely Planet. Hvis du ønsker at udforske Venedig, kan du booke en ferie pakke, som vil tillade dig at opleve alt dette pragtfulde by har at tilbyde. Venedig City Stay Nyd en romantisk gondol tur.Go Ahead otte dages Venedig tur giver dig den fleksibilitet at vælge hvad man skal se og gøre under din by ophold. Turen starter med nogle gratis tid på egen hånd på ankomstdagen, så du kan få akklimatiseret med byen. Den følgende dag, vil du deltage i en guidet tur i Venedig, besøge berømte seværdigheder såsom St. Mark's Square og basilikaen, Bell Tower og Doge's Palace. På hver resterende dage af turen, vil en Go Ahead tur repræsentant give dig muligheder for hvad man skal gøre. På dag 4, kan du vælge enten at se moderne og nutidig kunst på Peggy Guggenheim-museet, eller tage en færge over til Murano, en ø kendt for sine glaspusteri. Dag 5 har du cruising ned Venedigs "hovedgade", "Canal Grande, før et besøg i Galleria dell'Academia kunstgalleri, eller du kan vælge at vandre de smalle gyder i Dorsoduro del af byen. Yderligere rejseruter kan du vælge fra i løbet af resten af ​​turen indgår besøg i Rialto marked for shopping og souvenirs, der har set mere venezianske kunst på Ca 'Rezzonico og fordybe dig i den venetianske livsstil ved at lempe på byens caféer og barer.







Fra september 2010 starter denne tur pakke på $ 1.749 (inkl. flybillet), med ekstra gebyrer for enhver frivillig udflugt du vælger at tage. Valgfri udflugter, der spænder fra $ 65 til $ 145, omfatter en gondol tur, et besøg på øerne Burano og Torcello, en tur i byen Verona, eller en køretur langs Prosecco vin region. Denne tur omfatter også seks morgenmad og en velkomstmiddag på ankomstdagen.







Venedig City Stay



Go Ahead Tours



1 Uddannelse St.



Cambridge, MA 02141



800-590-1170



goaheadtoursdotcom Venedig Getaway Udforsk Venedigs mange broer og kanaler.De fem dages Venedig Getaway tur, der tilbydes af Monogrammer rejser giver dig meget fritid til at gøre hvad du vil under dit besøg i Venedig. En lokal rejseleder står til rådighed for dig under hele dit ophold for at give dig alle de oplysninger, du bliver nødt til at få mest muligt ud af din rejse. Ved din ankomst til Venedig, har du resten af ​​dagen til at strejfe omkring og vandrer de snoede gader i byen. På dag 3 vil en guidet sightseeing tur vise dig højdepunkterne i byen: St. Mark's Square og basilikaen, Sukkenes Bro og Dogepaladset, som inkluderer adgang til Marciana Bibliotek og Corner Museum. Du har også mulighed for at lære mere om kunsten at glaspusteri og se en demonstration af et glaspusteri på arbejdspladsen. Din resterende tid i Venedig er helt på egen hånd, før afrejse på dag 5.







Fra september 2010, bortset fra priserne på denne tur pakke starter ved $ 887 flybillet og $ 1.800 med flybilletten. Denne tur omfatter også tre buffet morgenmad.







Venedig Getaway 2010



Monogrammer Rejser



5301 South Federal Circle



Littleton, CO 80123



866-270-9841



monogramstraveldotcom 6 Dag Venedig Vacation Tour omkring Venedigs kirker, herunder Santa Maria della Salute.Med Gate 1 Travel's 6 Day Venedig ferie, er du velkommen til at gøre hvad du vil under hele ferien. Gate 1 indeholder bestemmelser valgfri udflugter for dig at vælge imellem, men hver kræver et ekstra gebyr, der spænder fra $ 29 til $ 59. Den valgfrie udflugter omfatte en serenade gondoltur, en guidet tur i Venedig til at besøge Markuspladsen, Dogepaladset og Bridge Sukkenes, en privat båd tur på Canal Grande, og en sejltur til øerne Murano, Burano og Torcello.







Der er ingen guidede ture inkluderet på denne tur, turen pakke indeholder tur flybilletter, fire overnatninger og daglige breakfasts. Fra september 2010. Priserne for denne tur pakke starter ved $ 1.099







6 Day Venedig Vacation



Gate 1 Travel



455 Maryland Drive



Ft. Washington, PA 19034



800-682-3333



gate1traveldotcom

0 comments: