Top Hoteller i Reykjavik

Reykjavik er Islands eneste storbyområde.Reykjavik er hovedstaden i Island og den største by i landet, der ligger i dens sydvestlige hjørne. Reykjavik er kendt for at være en meget moderniseret by i et meget udviklet land, hvor indbyggerne har adgang til en førsteklasses sociale system og sundhedsvæsen. På grund af den moderniserede infrastruktur, tiltrækker byen mange turister, besøgende og forretningsfolk. Der er et utal af muligheder for overnatning for besøgende til Reykjavik, herunder mange top-niveau og fire-stjernede hoteller. Hotel BorgHotel Borg giver en kombination af elegance med moderne stil, alle pakket i en fire-stjernet hotel i hjertet af Reyjavik. Bygget i 1930 og renoveret I 2006, tilbyder hotellet 56 værelser med specialfremstillede møbler, som viser hotellets klassiker rører samt alle moderne bekvemmeligheder, herunder fladskærms-, digital-tv og gratis, trådløs internetadgang. Roomservice er tilgængelig fra 07:00 til 10:00 og fuld tør rengøring service er til rådighed uden ekstra beregning.







Hotel Borg



Posthusstraeti 11,



Reykjavik, Island



011-354-551-1440



en.hotelborg.is Hilton Reykjavik NordicaThe Hilton i Reykjavik ligger i hjertet af det finansielle distrikt og er en fem minutters gang fra byens park Laugardalur. Hilton tilbyder gourmet måltider på VOX, hotellets primære restaurant, der er kendt for de traditionelle islandske køkken. Værelserne tilbyder 24-timers room service og gratis, trådløst internet. Også følger med værelserne er concierge service, wake-up service, tør rengøring og minibar.







Hilton Reykjavik Nordica



Sudurlandsbraut 2,



Reykjavik, Island 108



011-354-444-5000



hiltondotcom Grand Hotel ReykjavikThe Grand Hotel Reykjavik er et fire-stjernet hotel populært blandt forretningsrejsende og gæster, der kræver alle niveauer af service. Grand Hotel er beliggende i et roligt kvarter lige uden for byen, men tilbyder en gratis shuttle til centrum og forskellige andre populære turiststeder. Hotellet har 314 værelser og 15 møde-og konferencelokaler. Den store spa, gratis til alle gæster, tilbyder afslappende massage, ansigtsbehandlinger, skønhedsbehandlinger og alle dine grooming behov. Inden for gåafstand fra hotellet ligger Island Zoo og botaniske haver.







Grand Hotel Reykjavik



Sigtún 38



125 Reykjavík, Island



011-354514-8000



grand.is

0 comments: