Family Ski Resorts i Italien

Italiensk skisportssteder er drysses thoughout de italienske alper.Italiensk skisportssteder er drysses hele det italienske alper og levere en bred vifte af muligheder for alle niveauer. Disse resorts også henvender sig til et stort tværsnit af turister. For dem der søger et familievenligt feriested, er der flere, der giver skiinstruktion for børn og sjove aktiviteter for, når besøgende er ikke på skråninger. CourmayeurCourmayeur er beliggende nær det franske feriebarn ved foden af ​​Mont Blanc, og har malerisk udsigt over bjerget og huse med maleriske slab tag. Skisæsonen starter i midten af ​​december og går indtil midten af ​​april. Resortet har engelsk-talende skiinstruktører, der er særligt kendt for deres evne til at undervise unge skiløbere. Der er også to sne-fyldte legepladser for unge for at udforske deres omgivelser og en Sports Center med skøjteløb, klatrevægge og bordtennis.







Consorzio Valle del Monte Bianco



Piazzale Monte Bianco 10



11013 Courmayeur (AO)



Italien



39-016-584-2370



courmayeur.it Santa CaterinaThis Feriekomplekset er beliggende på skråningerne af Monte Sobretta i provinsen Sondrio og var hjemme til 2005-ski-VM. Santa Caterina features flere ekspert kører, men har et område kendt på TAPIS-roulan, hvor børnene kan tage ski lektioner blandt oppustede dyr og små buer. Resortet også tilbyder en miniklub, en lejr-lignende program, der indeholder aktiviteter og hele dagen tilsyn for børn i alderen 3 og 8. Skisæsonen åbner i slutningen af ​​november og slutter i april.







Consorzio Turistico Tourisport Santa Caterina Valfurva



Piazza Magliavaca, 4



23030 Santa Caterina Valfurva (SO)



Italien



39-034-293-5544



santacaterina.it La ThuileSituated i det nordvestlige hjørne af Italien, meget tæt på den franske grænse, La Thuile har talrige nybegynder, mellemliggende og avancerede pister. Resortet har en gratis miniklub, at besætte små børn i løbet af dagen, samt talrige lektie muligheder for at forbedre deres skiløb færdigheder. Voksne kan nyde en afslappende spa dag i nærheden Pre-Saint Didier og hele familien kan udnytte swimming pools og sport komplekser beliggende i La Thuile. Skisæsonen begynder typisk i begyndelsen af ​​december og slutter i slutningen af ​​april.







Consorzio Operatori Turistici La Thuile



Via M. Collomb, 36



11016 La Thuile (AO)



Italien



39-016-588-3049



lathuile.it

0 comments: