Berømte Villaer i Norditalien

Bellagio er hjemsted for det berømte Villa Serbelloni.Italien en frodig land til arkitektur entusiaster. I det nordlige områder, er der mange middelalderlige villaer berømte for deres historiske, kunstneriske og arkitektoniske træk. Selv om nogle af dem blev hoteller, som Villa Serbelloni, andre kun er åbne for guidede besøg. Disse villaer har tiltrukket berømte gæster i løbet af året. Efter at have besøgt Villa Rotonda, tysk forfatter Goethe sagde: "Måske aldrig arkitektoniske kunst har nået et sådant niveau pragt", "hævder Villa Rotonda hjemmeside. Villaen di MaserVilla di Maser, også kaldet Villa Barbaro er en 16.-tals villa beliggende i Treviso. Bygningen er på UNESCO's verdensarvsliste listen grund af sin arkitektoniske og kunstneriske betydning. Beliggende i en historisk vingård, Villa di Maser er åben for visitation hele året rundt, men giver ikke nogen form for indkvartering. Besøget højdepunkter kan nævnes seks værelser med freskoer af Paolo Veronese, en vinsmagning tour og en gammel vogn udstilling.







Villa di Maser



Via Cornuda 7



Maser 310101



Treviso, Italien



011-39-0423-923-004



villadimaser.it Villa La RotondaLike Villa di Maser, La Rotonda er en anden af ​​Andrea Palladios arkitektoniske mesterværk. Beliggende i Vicenza, villaen ligner en romersk tempel og er prydet med mange statuer. Også kaldet Villa Almerico Capra Valmarana, La Rotonda er åben for besøgende dagligt, undtagen mandag, og giver ikke nogen overnatningsmuligheder.







Villa Almerico Capra Valmarana



Via della Rotonda 45



36100 Vicenza, Italien



011-39-049-879-0879



villalarotonda.it Villa SerbelloniLocated i Bellagio ved Comosøen, villa Serbelloni er en af ​​de ældste hoteller i området. Det tilbyder alle de faciliteter et fem-stjernet hotel, herunder en spa, fitnesscenter, tennisbaner, en swimming pool og en privat dock. Villa Serbelloni har to restauranter, der tilbyder italienske retter lavet af Chef Ettore Bocchia, som omfatter agnolotti og en række andre pastaretter. I løbet af sin mere end 100 års historie, har Villa Serbelloni modtaget famous gæster, der omfatter Winston Churchill, Franklin D. Roosevelt, JF Kennedy, Clark Gable og Al Pacino, i henhold til hotellets hjemmeside.







Villa Serbelloni



Via Roma 1



Bellagio 22021, Italien



011-39-031-950-216

0 comments: